Horoszkópok

2010.03.17. 23:05

Napi horoszkóp

Az Oroszlánok most többet törődnek a külsejükkel, mint eddig. Tán van valaki a láthatáron, aki miatt megváltoztak?

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Március 18.

Kos  (március 21-április 20.)
Eseménydús napra számítson. Lesznek elvégzendő feladatai, de kellemes, szórakoztató programjai is. Nem kell félnie a kudarctól, a Hold a Kosba ért, és a Vénusz is vigyáz önre.

Bika  (április 21-május 20.) Változatos napok várnak önre. Munkájában, magánéletében megoldásra váró helyzetek adódhatnak, de ön higgadtan és megfontoltan lát hozzá minden aktuális teendő elvégzéséhez.

Ikrek  (május 21-június 21.) Szabadjára engedheti a fantáziáját, és abban is biztos lehet, hogy az ötletei megfelelő fogadtatásra találnak. Kitűnhet valamely művészeti területen. Ha nem alkotóként, akkor befogadóként.

Rák  (június 22-július 22.) Nem oly nagy tragédia, ha egy kapcsolatban konfliktusok is vannak. Gondolkodjon el, mi az, amiben ön a hibás. Igyekezzen a gondokra olyan orvoslatot kitalálni, amely mindkét félnek jó.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Lehet, hogy most a szokásosnál többet foglalkozik a külső megjelenésével. Sikeresebbnek érzi magát, ha igényesen öltözködik. Lehet, hogy van valaki, aki miatt megváltozott?

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Néhány kellemetlen helyzet arra kényszerítheti, hogy tüzetesen felülvizsgáljon minden megoldandó feladatot vagy szituációt. Önt nem lehet átejteni egykönnyen, hiszen az esze a helyén van.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Most mintha újjászületett volna. Képes határozottan dönteni arról, hogy mit akar. Érzelmi téren is változások várhatók. Egy romantikus hétvége alaposan megbolydítja a lelkivilágát.

Skorpió  (október 24-november 22.) Amivel ön nem ért egyet, arra biztos, hogy nem fog rávenni másokat. Nehezen tűri viszont más emberek szakmai, erkölcsi fogyatékosságait. Ilyenkor kíméletlenül kritikus tud lenni.

Nyilas (november 23-december 21.) Kisebb-nagyobb félreértések hátráltatják a napi feladatok végzésében. A közléseit fogalmazza egyértelműen, csak így tudja elkerülni a félreértéseket. Ha teheti, a hétvégén kiránduljon egyet.

Bak  (december 22-január 20.) Ha egy Bak szerelmi csalódástól szenved, akkor szenved a környezete is.  Elképzelhető, hogy valaki megbántja önt. Ha így történne, sajnos a következő napokra felborulhat a lelki egyensúlya.

Vízöntő  (január 21-február 20.) E jegy hölgy szülöttei magasan fejlett szépérzékkel rendelkeznek. Szép otthont alakítanak ki, igyekeznek kellemes környezetet teremteni a munkahelyükön is. Ön is ezen munkálkodik.

Halak  (február 21-március 20.) Tegye félre a büszkeségét és próbálja meg rendbe hozni a dolgait. Bízzon önmagában sokkal jobban, mint amennyire szokott, mert csak akkor fejlődik, ha levetkezi a kishitűségét.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!