Horoszkópok

2010.03.21. 23:05

Napi horoszkóp

A Kosoknak rugalmasabbnak kellene lenniük. A Bikák nyitott szemmel járnak-kelnek, saját hasznukra tudják fordítani a szerzett információkat.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Március 22.

Kos  (március 21-április 20.)
Talán bizonytalan a jövőjét illetően, és nehezen viseli a változásokat. Ez azért van, mert nem olyan rugalmas, mint máskor. Pedig nem szabad semmihez sem görcsösen ragaszkodnia!

Bika  (április 21-május 20.) Nyitott szemmel jár a világban, így minden új információt és tapasztalatot a hasznára fordít. Minthogy nem ragaszkodik mereven a véleményéhez, gyorsan megtalálja a közös hangot másokkal.

Ikrek  (május 21-június 21.) A jelenlegi bolygóállásoknak tulajdonítható, ha ma jókedvű. Sajnos, ez csak átmeneti állapot. A csillagok mozgásával az ön kedve is változhat. Töltse társaságban a mai estét!

Rák  (június 22-július 22.) Ha észrevette a tévedését, egyszerűen kijavíthatja azt, és tovább haladhat. Mindenkinek lehet baklövése, emiatt ön se jöjjön zavarba. Küzdje le a kishitűségét, és gondolkozzon logikusan!

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Van úgy, hogy tévesen azt hisszük, az életbevágó döntések meghozatalához még nem jött el az idő. Ön is minél többet gondolkodik a lehetőségein, annál inkább hajlik a dolgok halogatására.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) A Vénusz bolygó hatására fokozódik önben a nyugalom, a békesség iránti vágy. Nem szereti a nyüzsgést, feltehetőleg ma legszívesebben otthon maradna, és a saját kedvteléseinek hódolna.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Eseménydús napokra számíthat. Lehet, hogy nem azonnal, de szerencséje lesz a szerelemben és a pénzügyek terén. Most csak a tervezgetéssel, a feladatai átgondolásával foglalkozzon.

Skorpió  (október 24-november 22.) Egy kapcsolat összetartásához szükség van arra, hogy mindkét fél elnézést tudjon kérni, és megbánást tanúsítani, ha vétett valamit. Legyen mersze önnek is odamenni a másikhoz, és így tenni.

Nyilas  (november 23-december 21.) A csillagok remek ötleteket és jó felismerő képességet küldenek önnek. Most igazán élvezheti a mozgalmas napokat. Vezetői ambícióit is megcsillanthatja, ha éppen erre vágyik.

Bak  (december 22-január 20.) Nem kell elfojtania a tudatalattiból előretörő üzeneteket. A csillagállások ma lehetőséget adnak arra, hogy tisztába jöjjön a valódi érzéseivel. Vállalja fel őket, és cselekedjék a kedve szerint.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Talán éppen ezen a héten jön egy soha vissza nem térő lehetőség arra, hogy jelentős lépést tegyen előre a karrierjében. Ha ilyen szerencsés lesz, félre kell tennie minden mást az ügy érdekében.

Halak  (február 21-március 20.) Egy Halak ösztönösen ráhangolódik mások érzelmeire. Mindig szívesen segít. Intenzív belső életet él, de szeszélyes hangulatingadozásai megnehezítik a kiegyensúlyozott életvezetést.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!