Horoszkópok

2010.03.29. 22:05

Napi horoszkóp

Az Ikrek legyenek óvatosak, a rákok pedig próbáljanak meg uralkodni magukon.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Március 30.

Kos  (március 21-április 20.)
Ha meg szeretné valósítani az elképzeléseit, takarékoskodnia kell. Ne szórja a keresetét nagyvonalúan, ha nyáron komoly tervei vannak. A pénze mellett az idejét is jobban be kell osztania.

Bika  (április 21-május 20.) Mindig ígéretes lehet egy találkozás, de tartsa észben, hogy nem minden az, aminek látszik. Adjon időt magának arra, hogy alaposabban megismerje az embert, aki iránt erős vonzalmat érez.

Ikrek  (május 21.június 21.) Ma óvatosságra intjük, mert a csillagok hatására elővigyázatlan, és felelőtlen tettekre könnyen rávehető lehet. A kiegyensúlyozott lelkiállapot, a megfontoltság segít úrrá lenni a hevületen.

Rák  (június 22-július 22.) Elképzelései vannak szép számmal, és azok követőkre is találhatnak. Érzelmei ma ingadozóak, próbáljon meg uralkodni magán. Ha kilábal a mélypontból, gyors lesz az út fölfelé.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Ha különmunkát vállal, jobb lenne kivennie néhány nap szabadságot. Mint tudja, nem lehet egyszerre több lovat megülni, ennek a munkája is, és az ön egészsége is kárát láthatja.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Ami nem megy, ne erőltesse! Csak felbosszantja magát. Az egészsége érdekében jobban teszi, ha félreteszi a gondjait, és pihen egyet. Meglátja, holnap sokkal eredményesebb lesz!

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) A Mérlegben járó telihold kapkodóvá, idegessé teheti. Ráadásul még álmatlanság is gyötörhette éjszaka. Fogyasszon sok folyadékot, és ha lehet, kerülje a stresszt okozó helyzeteket.

Skorpió  (október 24-november 22.) A következő pár napban le kell mondania valamiről, és az önzetlenségéről kell tanúbizonyságot adnia. Vállalja, amit ön elé hoz a sors, de ne gyártson messze mutató következtetéseket róla.

Nyilas  (november 23-december 21.) Sok eseményre ne számítson ma, sőt reménykedjen abban, hogy nem zavarja meg semmi a nyugalmát. Talán nem érzi felhőtlenül boldognak magát, de majd eljön annak is az ideje.

Bak  (december 22-január 20.) Változatos napokat ígérnek a csillagok. Ha utazás előtt áll, készüljön fel arra, hogy egy kedves ismeretlennel hozza össze a sors. Ha még társtalan, most lehet, hogy rátalál a párjára.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Itt az ideje, hogy kipihenje magát, lazítson és menjen minél többet szórakozni. Egy kis testmozgás sem ártana, levezetné a feszültségeket. Tervezze meg, hogyan töltse hasznosan az idejét.

Halak  (február 21-március 20.) A Vénusz felerősítheti önben a romantika utáni vágyat. Hajlamos a túlzott érzelmességre, igyekezzen ellenőrzés alatt tartani magát! A munkahelyén ne siránkozzon, hanem tegye a dolgát.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!