Horoszkópok

2010.03.31. 22:05

Napi horoszkóp

A Mérlegek ne szégyelljenek segítséget kérni. A Hold most a Skorpiókat segíti.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Április 1.

Kos  (március21-április 20.)
A Vénusz segíti önt. Szokásosan sok teendőjét ma gyorsan és ügyesen végzi. Nem okoz gondot azt sem, ha valakit támogatni kell. Szívesen áldoz időt arra, hogy másokat szolgáljon.

Bika  (április 21-május 20.) Lehet, hogy mindazt, amit az emberekben kifogásol, éppen önmagában kellene helyretenni. Hisz pontosan azt a vonást nem szeretjük másokban, ami a saját rosszabbik énünkben is ott van.

Ikrek  (május 21-június 21.) Semmi oka a panaszra, sőt fel van dobódva. Minden úgy alakul, ahogy eltervezte. Tulajdonképpen megérdemli, hogy végre jól érezze magát.  Itt a tavasz, hosszabbak a nappalok. Mi baj lehetne?

Rák  (június 22-július 22.) Ha azt akarja, hogy harmónia és békesség uralkodjék az otthonában, akkor járjon partnere kedvében, és hagyja rá az irányítást. A csillagok szerint most nem önnek kell kezdeményeznie.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Ha munkahelyet váltana, netalán költözne, vagy új tanulmányokba mélyedne, ezekre mind-mind  alkalmas ez az időszak. Ne tétovázzon, ha lehetősége van valamiféle újításra!

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Alkalmas ez a nap arra, hogy tovább gyarapodjon, gazdagodjon. Csakhogy ne pénzre számítson! Bővítheti az ismeretségi körét, gyarapíthatja tudását, és gazdagodhat lelkiekben is.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Ha segítségre szorul, ne szégyellje felkeresni azon régi ismerőseit, akik esetleg tudnak megoldást a gondjaira. A napokban túlzott érzékenység vehet erőt önön. Okolja érte a csillagokat!

Skorpió  (október 24-november 22.) Nem könnyű belátni, hogy a rossz dolgokat is mi teremtjük magunk köré. Csak azon változtathatunk, amit felismerünk. A Hold a Skorpióba lépett. Lehet létfontosságú kérdésekkel foglalkozni.

Nyilas  (november 23-december 21.) Ha valami nem úgy megy, mint ahogy eltervezte, ne essen pánikba. Jobban jár, ha leül, és nyugodtan átgondolja a dolgait. Ne kapkodjon, mert akkor rossz döntéseket hoz.

Bak  (december 22-január 20.) Itt az ideje, hogy változtasson, mégpedig a külsején! Beszerezhetne néhány új holmit, esetleg felkereshetné a fodrászát vagy a kozmetikusát. Az új hónap új ígéretekkel érkezik!

Vízöntő  (január 21-február 20.) Talán szeretne kilábalni a mostani helyzetéből, de néhány elvetélt ötletnél nem jut előbbre. Ne erőlködjön, a problémáit nem ma fogja megoldani. Várjon még. Pár nap múlva minden könnyebb lesz.

Halak  (február 21-március 20.) Szeretne valami új dologba kezdeni. A feltételek jók, és a csillagok is azt mutatják, hogy nincs semmi veszély. Most már csak arra van szükség, hogy összeszedje a bátorságot, és belevágjon!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!