Horoszkópok

2010.04.05. 22:05

Napi horoszkop

A Kosok karrierjük építéséhez tanuljanak egy kicsit. A Bikák életében előtérbe kerül a romantika.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Április 6.

Kos  (március 21-április 20.)
Gondolkodjon el a hivatásbéli lehetőségein. Érdemes volna beiratkoznia egy tanfolyamra vagy továbbképzésre. Karrierje építésének érdekében szüksége van az elméje csiszolására, a fejlődésre.

Bika  (április 21-május 20.) Ha szerelmes, ma szép nap várja. Ha csak álmodik a szerelemről, lehet, hogy Ámor éppen ma kopog be önhöz. Akár így, akár úgy, a hétvégén az élete előterébe kerülhet a romantika.

Ikrek  (május 21-június 21.) Jól teszi, ha este egy kicsit kimozdul otthonról. Töltse az idejét a barátaival. Lazítsanak egy kicsit. Napközben viszont fordítson figyelmet az otthonára és főképpen a benne élőkre.

Rák  (június 22-július 22.) A Vénusz egész hónapban beragyogja fölöttünk az eget. Nem csoda, hogy hatással van ránk. Az érzelmi életünk intenzívebbé válik. Mélyebben élünk meg mindent, jót és a rosszat egyaránt.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Ma találkozhat valakivel, akit már régen látott, és kellemes órákat töltenek el együtt. Ha nem így történne, akkor is igaz, hogy fontos találkozást jeleznek a csillagok. A többi még rejtély.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Okoskodás helyett most ön inkább cselekszik, és ezt várja el másoktól is. Nehezen tűri a nyafogó embereket. Amúgy a szerelmi élete kiteljesedik. Sikerül megtapasztalni annak minden szépségét.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Elege lehet már a lótás-futástól. Az nem baj, ha élvezi és lelkesíti, hogy bíznak önben, de túlhajszolnia mégsem kellene magát. Gondoljon a holnapra. Szerencsére itt van a tavasz.

Skorpió  (október 24-november 22.) Szinte nem is érti, mi történt. Lendületes, vidám, az élet szebbik oldalát látja. Ideje is már, hogy végre képes legyen lazítani, feledve az örökös aggodalmaskodást. Csak így tovább!

Nyilas  (november 23-december 21.) Szokása szerint ma is lót-fut, akkor érzi jól magát, ha sokat el tud végezni rövid idő alatt. Családtagjai már csak a fejüket csóválják e nagy robogás láttán. Néha álljon meg beszélgetni is!

Bak  (december 22-január 20.) A Hold átment a Bakba. Mérséklődött az akaratossága, megtört a lendülete. Jól is van ez így. A következő napokban foglalkozzon a szeretteivel, és fordítson nagyobb figyelmet a partnerére.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Amire most igent mond, az befolyásolja a sorsa alakulását. Gondolja meg tehát alaposan, hogy mit akar! Most már szívesen lazítana egy kicsit, de lehet, hogy még késő este is munka várja.

Halak  (február 21-március 20.) Ma ne foglalkozzon munkahelyi problémákkal. Ne vigye haza a gondjait, mert valójában senki nem kíváncsi rájuk. Inkább szervezzen a családtagokkal egy hangulatos, közös programot.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik