Horoszkópok

2010.04.07. 22:05

Napi horoszkóp

Az Oroszlánoknak a csillagok sikereket ígérnek. A Szüzeknek bizonyítaniuk kell rátermettségüket.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Április 8.

Kos (március 21-április 20.)
Több figyelmet kell szentelnie a közeli kapcsolataira. Lehet, hogy bizonyos emberekkel megszakad a viszonya, míg másokkal újrakezdődnek. A gyermeke sikerei miatt büszkeséget érez.

Bika (április 21-május 20.) Többet kell dolgoznia, mint szeretné, és gyakran olyasmivel is kell foglalkoznia, aminek semmi értelmét nem látja. Most mégsem az a megoldás, hogy lázadozik. Gazdálkodjon jól az idejével.

Ikrek  (május 21-június 21.) A Vénusz hatására ma különleges megoldások merülhetnek fel önben. Alkotó fantáziája még a szokásosnál is jobb. Olyan belső források kerülnek felszínre, melyekről nem is tudott eddig.

Rák  (június 22-július 22.) Kedvező nap ez a mai ahhoz, hogy a szokásosnál is többet foglalkozzon a családjával, esetleg otthona berendezésével és a háztartásban elvégzendő feladatokkal. Az utóbbin is túl kell jutnia.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) A teljesítménye önmagáért beszél, felesleges saját magát dicsérnie. Talán már nem is bízik abban, hogy a jó munka jutalmat nyer. Pedig a csillagok szerint szakmai téren sikere lesz.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Ha több önállóságra vágyik, ahhoz előbb bizonyítania kell rátermettségét, tehetségét. Ne kísérletezzen új dolgokkal, mert kudarcot vallhat. Később az esélyei minden téren jobbak lesznek.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Próbáljon meg lemondani az akarata érvényesítéséről. Önnek ez könnyű feladat, hisz egy Mérleg mindig belátó. Később bebizonyosodik, hogy a másik félnek valóban igaza volt.

Skorpió  (október 24-november 22.) Nem kell különösebb erőfeszítést tennie azért, hogy folytatni tudja, amit elkezdett. Nyugodt, kényelmes tempóban teheti a dolgát, akár a részletekben is elmerülhet. Semmi nem sürgeti.

Nyilas  (november 23-december 21.) Mindenért meg kell küzdenie, ha eredményt akar felmutatni. Fáradozásai hosszú távon nem lesznek hiábavalók! Az út nehéz, de jó kapcsolatokat építhet rajta. Bírja türelemmel!

Bak  (december 22-január 20.) A csillogok jókat mutatnak. Felszálló ágba kerül. De ehhez az is kell, hogy az otthonában rendben menjen minden. Nem szabad a szőnyeg alá söpörnie a gondokat, mert előbb-utóbb előkerülnek.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Elképzelhető, hogy egyik-másik munkatársa ellenzi a terveit. Hallgasson a jó szóra, de ne adja fel a céljait. Az üzleti életben gyakran többre megy udvariassággal, mint követelőzéssel.

Halak  (február 21-március 20.) Ön szívesen hangoztatja, hogy akkor a legboldogabb, ha önállóan irányíthatja az ügyeket. Az igazság azonban az, hogy akkor érzi a legjobban magát, amikor mások vezetik.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!