Horoszkópok

2010.04.11. 22:05

Napi horoszkóp

A Kosok ügyeljenek az egészségükre. A Bikáknak csak saját magukon múlik, hogy sikerük lesz-e.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Április 12.

Kos  (március 21-április 20.)
Nem csoda, ha ideges. Lehet, hogy nem tudja úgy alakítani a napjait, ahogy eltervezte.  Hiába tervez, gondolkozik előre, az elképzelései falakba ütköznek. Az egészségére ügyeljen fokozottan.

Bika  (április 21-május 20.) Pártfogói révén olyan kedvező helyzetbe kerülhet, ahonnan karnyújtásnyira van a jó pozíció. Most már minden bizonnyal csak önön múlik, hogy tényleg sikerül-e megszereznie, amit szeretne.

Ikrek  (május 21-június 21.) Elfoglaltságban nem lesz hiány ma. Ez a nap kifejezetten jó háztartási munkák végzésére, különösen azokra, amelyeket már régóta halogat. Este menjen társaságba, erősítse a baráti szálakat.

Rák  (június 22-július 22.) Legyen türelmes! Várja ki, amíg bizonyos dolgok elrendeződnek anélkül, hogy ön beleavatkozna. Vannak helyzetek, amikor a kivárás a támadásnál bölcsebb hadművelet. Esténként pihenjen.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) A szerelmi életét lehetőleg ne a munkahelyén intézze! Az ilyen kapcsolat szinte mindig bonyodalommal jár. Foglalkozzon inkább a feladatával. Mozogjon többet az egészsége érdekében!

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Gondolja végig az elmúlt időszak eseményeit. Érdemes elmerengnie azon, hogy mit tett és mit nem tett meg, mire kell jobban összpontosítani ebben a hónapban. Bolygója, a Merkúr segíti önt.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Előfordulhat, hogy valaki megnehezíti ma a dolgát, ezért egyedül kell helytállnia valamely területen. Sikerülni fog, és büszke lehet majd arra, hogy nem vett igénybe segítséget.

Skorpió  (október 24-november 22.) Sok dolga ellenére se hajszolja agyon magát. Fordítson elegendő időt a pihenésre is. Tegyen valamit, amit igazán élvez. Ne hagyja ezt a napot sem úgy elmúlni, hogy észre sem veszi a szépségeit.

Nyilas  (november 23-december 21.) Most már elgondolkodhat azon, hogy milyen új feladatot kellene ősztől vállalnia. Először készítsen elő mindent alaposan, a részletkérdéseket se hanyagolja el! Kosokkal sikerrel társulhat.

Bak  (december 22-január 20.) Érdemes volna egy kirándulást terveznie a hét végére, nagyon üdítően hatna most önre. Annál is inkább, mert bizonyára volt elég baja az elmúlt időszakban. Pihenjen, regenerálódjon.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Benne járunk a tavaszban, jó esetben tele vagyunk tetterővel. Remélhetőleg ön sem érez másképp. Sok mindent megtehet, és amit elvégzett, azzal örömöt szerezhet úgy magának, mint másoknak.

Halak  (február 21-március 20.) A Hold az ön jegyében jár. Rakjon rendet a dolgai között. A közvetlen környezetében éppen úgy, mint a párkapcsolatában. A nap alkalmas arra is, hogy elmerengjen, mit tehetne másokért.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!