Horoszkópok

2010.04.15. 22:05

Napi horoszkóp

A Nyilasoknak romantikus napjuk lesz. A Bakok elfáradtak, kedvetlenek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Április 16.

Kos  (március 21-április 20.)
Hajlik a szélsőséges megoldásokra, sőt saját egészségének kockáztatására is. Nem nagyon törődik a következményekkel, teszi, amit az ösztönei diktálnak. Csak jól végigvihető ügyeket vállaljon fel!

Bika  (április 21-május 20.) A héten sok mindenre van lehetősége. Belefoghat egy új tevékenységbe, elkezdhet valamit tanulni. Ha másodállást vállal, azzal is képes lesz boldogulni. Most ön erős, energikus.

Ikrek  (május 21-június 21.) Sikert sikerre halmozhat, csak így tovább! Az eredményeiben azonban másoknak is van érdeme, nem szabad tehát a babért egyedül learatnia. Legyen most is olyan igazságos, mint máskor.

Rák  (június 22-július 22.) Ma ne vitatkozzon, főleg a tüzes jegy képviselőit ne akarja meggyőzni az igazáról! Inkább a bölcsességet vegye elő az eszköztárából. Figyeljen, és tanuljon el másoktól egy-két manővert.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Mindenkiben van legalább egy olyan vonás, ami megkülönbözteti másoktól. A héten a megbocsátás az, amivel felülemelkedhet a mindennapokon. A kapcsolatait ápolni kell.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Megnövekedett önben az érvényesülési vágy. Ám nem reked meg a vágyakozás szintjén, hanem lépéseket is tesz a feljebbjutása érdekében. Figyelve tanul, mások hibáit a maga hasznára fordítja.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Indokolatlan balsejtelmek zavarják. Talán attól tart, hogy valami vagy valaki meggátolja önt abban, hogy megvalósítsa az elképzelését. Ne aggódjon, a félelmeinek nincs alapja.

Skorpió  (október 24-november 22.) A Szaturnusz szerint ön konfliktusba keveredhet. Nem kell félnie, hiszen ezúttal a megfontoltság vezérli, nem a harag. Csak a fölösleges aggodalmaitól nem képes megszabadulni.

Nyilas  (november 23-december 21.) Romantika minden mennyiségben! A Nap és a Vénusz az ellenkező nem iránti vonzalmát növeli. Élje át mélyen a másik ember közelségét, tapasztalja meg a lelki eggyé olvadás szépségeit.

Bak  (december 22-január 20.) Ha úgy érzi, hogy minden nehezére esik, ha kedvetlen, az bizonyára azt jelzi, hogy elfáradt. A kapcsolatait viszont a kedve szerint alakíthatja, és új, hasznokkal járó ismeretségeket is köthet.

Vízöntő  (január 21-február 20.) A Neptunusz jókat ígér önnek. Például testre szabott munkát a mostani, kötelességszerűen végzett helyett. A közelmúltban talán túl sokat foglalkozott önmagával. Ideje továbblépnie.

Halak  (február 21-március 20.) Próbáljon meg a saját érdekében is tenni valamit, ne csak mások boldogulására legyen tekintettel. Így elmegy a szerencséje mellett! Most a művészetekben lelheti a legnagyobb örömét.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!