Horoszkópok

2010.04.28. 22:05

Napi horoszkóp

A Nyilasoknak le kell vetkőzniük szorongásaikat. A Bakok romantikus hangulatban vannak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Április 29.

Kos  (március 21-április 20.)
Eseménydús hétvégére számíthat. Ügyesen kell szerveznie, hogy a napi teendők mellett a vágyott programokról se maradjon le. Ha a délelőttöt nem lustálkodással tölti, marad ideje mindenre.

Bika  (április 21-május 20.) Érdemes ma hosszú távú tervekről gondolkoznia, és számtalan jó ötletéből a legjobbat megvalósítania. A Mars erőt küld önnek ahhoz, hogy elfogadjon a sorstól egy új kihívást.

Ikrek  (május 21-június 21.) Lehetséges, hogy ma könnyen enged a pillanatnyi kísértéseknek. Magabiztossága nagyobb a kelleténél. Hogy ez a napja hogyan alakul, szinte kizárólag öntől függ. Tervezzen okosan!

Rák  (június 22-július 22.) A felemás hétkezdet után jó hétvégére számíthat. Még a legmerészebb álmai is valóra válhatnak. Ha ajánlatokkal ostromolják, ne mondjon még semmit, kövesse inkább az elképzeléseit.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Mozgalmas napjai lehetnek. Kedvező hatással lehet önre minden óra, amelyet a friss levegőn tölt el. Igyekezzék a hétvégét pihenéssel, kikapcsolódással tölteni, mert a jövő hétre kell az energia.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Ha eddig voltak is rossz napjai, mostanra eloszlottak a felhők a feje fölül. Mindenkit levehet a lábáról szórakoztató és ellenállhatatlan modorával. A társasági életet most örömmel éli.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Igencsak ráférne önre, hogy egy kicsit letegye a munkahelyi gondjait. Legalábbis akkor, amikor a szabadidejét tölti. Felőrlődhet abban, ha mindig mások miatt emészti magát

Skorpió  (október 24-november 22.) Szüksége lehet már igazi könnyed napokra. Merjen hát lazítani, ha van rá lehetősége. Bizonyára sok program közül választhat. Lehetőleg oda menjen, ahol új ismerősöket szerezhet.

Nyilas  (november 23-december 21.) Valamiféle gátlásosság kerítheti ma a hatalmába. Ez igazán nem jellemző önre, úgyhogy vetkőzze le esetleges szorongásait és legyen önmaga! Szívügyekben a napokban szerencse várja!

Bak  (december 22-január 20.) Romantikus hangulata lehet ma. Nem lángoló szerelemre vágyik, hanem csendes, tartós együttlétre. Ha ezt a régi partnerétől nem kapja meg, hajlamos lehet arra, hogy új után nézzen.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Kellemes napja lesz, ám egy téves információ galibát okozhat a munkájában vagy a családi életében. Ellenőrizze az értesüléseit mielőtt azok fölösleges aggodalmat keltenének.

Halak  (február 21-március 20.) Ha a tanulás lehetősége foglalkoztatja, ne habozzon, vágjon bele! De bármibe fog is, azt intenzíven, kitartó módon tegye. Most ne engedjen senkinek beleszólni a döntéseibe.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!