Horoszkópok

2010.05.24. 22:05

Napi horoszkóp

A Kosok lássák be, néha magukban is kereshetnék a hibát. A Bikáknak el kell végezniük azt a teendőiket is, amelyek nincsenek ínyükre.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Május 25.

Kos (március 21-április 20.)
Legyen belátó, és néha önmagában is keresse a hibát! Egyszer akármelyik barátjánál betelik a mérték, és akkor csak nehezen engesztelheti ki. Vegyen vissza kicsit a határozottságából.

Bika (április 21-május 20.) Bármennyire is szeretné, nem teheti mindig azt, amit akar. Ha szívesen végzi is a munkáját, adódhatnak olyan feladatok, amelyek nincsenek ínyére.

Ikrek (május 21-június 21.) Nincs szüksége arra, hogy túlerőltesse magát, ha valamit el akar érni. Nem kell túlbuzognia, most élvezheti azokat a szerencsés pillanatokat, amikor szinte az ölébe hullanak a lehetőségek.

Rák (június 22-július 22.) A Rákok ma különösen aktívak lehetnek. Hivatásuk, üzleti ügyeik felpezsdülhetnek. Megálljt csak önmaguknak parancsolhatnak, de most igazán kár lenne. Tegye a dolgát jó kedvvel!

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Ma egy nehezen kiszámítható nap várja. Lehet, hogy fontos döntést kell hoznia, amely most még jelentéktelennek látszik, de később annál nagyobb jelentőséggel bír majd az életében.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Ha anyagi gondjai vannak, ne költekezzen ész nélkül! A partnerével vagy rokonával szemben mutatkozó problémák veszekedéssé fajulhatnak, jó lenne, ha nem vitatkozna.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Dolgos napok következhetnek. Talán kapott egy fontos megbízatást, amely hosszabb távon kihat az életére. Ám nemcsak a munka frontján, a magánéletében is helyt kell állnia.

Skorpió (október 24-november 22.) Olyan helyzetbe kerülhet, amiből nem látja a kiutat. Ne menjen fejjel a falnak, inkább kérjen segítséget. Most egyedül nem boldogulhat, sőt, ha nem vigyáz, nevetségessé válhat.

Nyilas (november 23-december 21.) Egzisztenciális problémák, esetleg valaki rosszindulata megtépázhatja az önbizalmát, de ön gyorsan magára talál. Az érveivel győzhet, és utat nyithat saját elképzeléseihez.

Bak (december 22-január 20.) Ma oda kell figyelnie, ha nem akarja, hogy minden a feje tetejére álljon. Ügyét csak akkor koronázza siker, ha meg tudja őrizni uralmát a helyzet fölött. Ne dőljön be olcsó trükköknek!

Vízöntő (január 21-február 20.) Ön a tettek embere, ma azonban bölcsebben teszi, ha alaposan átgondolja teendőit. Az sem baj, ha csak elméletben hajtja végre azokat, s a cselekvést a jövő hétre hagyja.

Halak (február 21-március 20.) Öntől távol áll, hogy megsértsen valakit, ma mégis sikerülhet. Ha makacskodik, tovább rontja a helyzetet. Ügyeljen arra, hogy mit mond másoknak, mert a szavainak nem várt következményei lehetnek.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!