Horoszkópok

2012.05.30. 22:01

Napi horoszkóp: az Oroszlán romantikázzon

A Skorpió legyen összeszedetteb, túl sok tennivalóról megfeledkezik mostanában, a Bak pihenjen!

Vas Népe

Kos (március 21-április 20.) 
Ma jobban fog az agya, mint mostanában bármikor. Szellemileg a csúcson lehet, használja ki különleges, koncentrálást igénylő feladatok megoldására. Azért a testét sem ártana edzeni.

Bika (április 21-május 20.)  
Űgy érezheti magát ma, mint a kifacsart citrom, és ennek nem tudja az okát. Lehet, hogy valamilyen betegség lappang önben, esetleg megfázott. Vigyázzon az egészségére, figyeljen a tüneteire!

Ikrek (május 21-június 21.) 
Ha teheti, töltsön minél több időt a természetben, megnyugtatja és feltöltődhet tőle. Egy kis meditáció, befelé figyelés egy kertben vagy fák között ráébresztheti, hogy ön is a természet része.

Rák (június 22-július 22.) 
Jókedvű, felszabadult napra számíthat, derűs hangulatát semmi sem tudja elrontani. A környezetére is jó hatással lesz ez, egy mosollyal sokkal többet elér, mintha máshogy kérne.
 
Oroszlán (július 23-augusztus 23.)  
Lepje meg a párját  egy romantikus nappal. Készítsen vagy vegyen valamilyen apró ajándékot, kedveskedjen valamilyen finom étellel vagy itallal, de leginkább figyeljen oda rá!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Kicsit szorongóvá válhat, túl sok a bizonytalanság most a környezetében. Gondoljon azonban arra, hogy előbb-utóbb minden probléma megoldódik, és nem érdemes előre félni.
 
Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Kisebb konfliktus alakulhat ki a családjában, amelynek nem ön lehet az előidézője, mégis megszenvedi. Próbálja elsimítani a dolgot bölcsességgel és türelemmel.

Skorpió (október 24-november 22.)  
Kellene egy listát írnia a teendőiről, mert mostanában túl sok dolgot elfelejt. Igaz, a feladatai is sokasodtak, de nem engedheti meg magának, hogy szétszórt legyen. Szedje össze magát!

Nyilas (november 23-december 21.) 
Valaki uralkodni akar ön felett, és ez folyamatosan konfliktusok forrása. Ha két dudás van egy csárdában, az nehezen kezelhető helyzet. Gondolja végig, muszáj-e mindig ellenállnia?

Bak (december 22-január 20.) 
Nyugodt napra számíthat ma, nem történik semmi különös, de ez már eleve jó. Szüksége is van a nyugalomra, mert az elkövetkező napok elég rázósak lehetnek majd. Pihenjen!
 
Vízöntő (január 21-február 20.) 
Tervezzen be egy kisebb kirándulást, egy utazás vagy kirándulás jó hatással lenne önre. Ne üljön mindig a négy fal között, mozognia kellene és kapcsolatokat építeni.

Halak (február 21-március 20.) 
Ne hagyja, hogy a hullámok összecsapjanak a feje fölött, próbálja rendbe tenni a dolgait. Ez vonatkozik az üzleti és az érzelmi dolgokra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!