Horoszkópok

2012.05.25. 22:01

Napi horoszkóp - Izgalmak várnak az Ikrekre a szerelemben

Nézze meg, mit jósolnak Önnek a csillagok május 26-ra!

Vas Népe

Kos (március 21–április 20.)
Az égiek most próbára tehetik a türelmét. Ha nem vigyáz, egy szerencsétlen baleset áthúzhatja a számításait. Lemaradhat egy jó programról, amire már régóta nagyon készült.

Bika (április 21–május 20.)
Pénzügyek terén jó időszak köszönt be az életébe. Persze ne most akarja élete üzletét megkötni, ne felejtse egy pillanatra sem: válság van. De kis, okos lépések megtételével gyarapodhat.

Ikrek (május 21–június 21.)
Szerelmi téren izgalmak várják. Ma még nehéz eldönteni, hogy ezek kellemesek lesznek-e vagy esetleg bántóak, netán sokkolóak. Az biztos csupán, hogy nem fog unatkozni.

Rák (június 22–július 22.)
Az egészség több figyelmet érdemel, mint amennyit ön áldoz rá. Persze, amíg minden rendben van, vagy legalábbis annak érez, addig nem hiszi el, hogy mindenki lehet beteg. Jobb lenne megelőzni.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.)
Eddig is érdekelte a sport, de most talán még inkább a vonzásába kerül. Az természetesen kevés, hogy készül az olimpiai közvetítésekre, a testét is rá kell hangolnia a mozgásra.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.)
Munkahelyén megbecsülik, bár úgy érzi, felettesétől túl nagy szigorban van része. Érdemes elgondolkodnia azon, ő ítéli-e meg rosszul a munkáját, vagy ön hibázik túl sokat.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
Ha krízishelyzetbe kerül, ne essen pánikba. akár munkahelyi, akár magánéleti jellegű a baj, a hidegvér és a racionális döntések meghozatala a legfontosabb. Ezeket tartsa észben.

Skorpió (október 24– november 22.)
Gyakran érzi úgy, munkahelyi feladatainak semmi értelme. Látszatfőnökök látszatintézkedései látszateredményeket hoznak. De jobb, ha nem kesereg. Örüljön, hogy van munkája.

Nyilas (november 23– december 21.)
Családi kötelékeit szorosabbra kéne húznia. A közeli rokonokkal jó a kapcsolata, ám több olyan távoli unokatestvér, nagybácsi, keresztgyerek van, akivel régen találkozott.

Bak (december 22–január 20.)
Nagy lendülettel dolgozik, munkájában szép sikereket ér el. Jó úton halad afelé, hogy gyerekkori álmát megvalósítsa. De ne bízza el magát egy percre sem, mert kiábrándulhatnak önből.

Vízöntő (január 21– február 20.)
Úgy gondolja, környezetéből többen félreismerik, olyan negatív tulajdonságokkal illetik, amelyek nem jellemzik a viselkedését, gondolkodásmódját. Hagyja rájuk, az idő igazolja.

Halak (február 21– március 20.)
Türelme szinte megmagyarázhatatlan. Korábbi lobbanékony természete lelohadt, már nem sértődik meg minden félreértett szón, mondaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!