Horoszkópok

2012.06.08. 22:01

Napi horoszkóp - A Kos bánjon óvatosan az alkohollal

Lehet, hogy a Nyilas hétvégéje munkával fog telni, a Mérleg viszont szerencsés lehet az üzletben.

Vas Népe

Kos (március 21-április 20.)  Igazi kikapcsolódásra vágyik már jó ideje, talán ez a hétvége meghozza. Persze a nyitottságát is meg kell őriznie, ne féljen új kapcsolatokat kötni. Azért óvatosan az alkohollal.

Bika (április 21-május 20.)  Vendégek toppanhatnak be önhöz, ráadásul többen és olyanok, akik nem ismerik egymást. Nem kis logisztikai feladat hárul önre, hogy olyan jó házigazda legyen, mint amilyennek megismerték.

Ikrek (május 21-június 21.)  Munkahelyén nehézségek adódhatnak, a gazdasági válság önöket sem kíméli. Leépítésekről is suttognak, de azért nem kell az ördögöt a falra festeni. Összpontosítson a feladatokra.

Rák (június 22-július 22.)  Lassan itt az ideje a nyaralás megszervezésének. Érdemes olyan célpontot választani, ahol ki tud zökkenni a megszokott kerékvágásból, ugyanakkor nem is megfizethetetlen.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)  Lehet, hogy a következő időkben valaki nagyon közel kerül a szívéhez és ez alaposan összekuszálhatja élete eddig rendezett szálait. Könnyen előfordulhat, hogy választásra kényszerül.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)  A hétvége ideális lesz arra, hogy kicsit kimozduljon otthonról. Választhat egy jó túracélpontot és kirándulhat, vagy felkeresheti rég nem látott barátait, rokonait.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)  Szerencsés lehet most az üzleti életben, de ez ne sarkallja meggondolatlanságokra. Most is fontos, hogy megalapozottan döntsön, a kellemetlen meglepetések így kerülhetik el.

Skorpió (október 24-november 22.)  Nem kell állandóan aggódni. Természetes, hogy akiket szeretünk, azokért felelősséget vállalunk, segítjük őket, ahol lehet, de mindez nem léphet át egy határt. Ők felelnek a sorsukért.

Nyilas (november 23-december 21.)  Könnyen lehet, hogy a kellemesre tervezett hétvégéjét áthúzzák, és dolgoznia kell. Vegye a dolgot a jó oldaláról: nagyon sokan örülnének, ha lenne munkájuk.

Bak (december 22-január 20.)  Elhatározta, hogy jelentős kiadásokba kezd, úgy gondolja, a fejlesztések segíteni fogják a munkában. Ugyanakkor büszke is arra, amit vásárolt vagy venni fog. Szépek ezek a napok önnek.

Vízöntő (január 21-február 20.)  Régóta tervezett programját lehet, hogy el kell halasztania, mindezért nagyon méregbe gurul. Tessék azért megnyugodni, hamar végezhet és utána még csinálhat programot.

Halak (február 21-március 20.)  Toleranciáját nagyra tartják a környezetében, igaz, rendre próbára is teszik e téren. Most is készülhet valami hasonló akcióra.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!