Horoszkópok

2012.07.01. 22:01

Napi horoszkóp - A Kos szívesen dolgozik mások helyett

Az Ikrek ne veszítse el józan eszét, az Oroszlán kerülje el a veszekedést!

Vas Népe

Kos (március 21-április 20.) 
Ma nagy a munkabírása, szívesen átvállalja mások feladatait is. Ne vigye azonban ezt túlzásba, mert előfordulhat, hogy a későbbiekben már el is várják ezt öntől. Mértékletesen segítsen.

Bika (április 21-május 20.) 
Jól tenné, ha már a hónap első napjaiban szigorú költségvetést készítene, és csak annyit költene, amennyit előirányozott. Nem szabad túllépnie a kereteit, mert abból baj lehet.

Ikrek (május 21-június 21.) 
Erős csábításnak lehet ma kitéve, vigyáznia kell, hogy ne veszítse el a józan eszét. A nyár a kalandok időszaka, könnyen belekeveredhet valamibe, amiből aztán nehéz lenne kiszállnia.

Rák (június 22-július 22.) 
Valószínűleg új élményekre és új kalandokra vágyhat ma, kezdi unalmasnak érezni az életét. Nem is ártana valami színt vinnie a kapcsolataiba. Szervezzen közös programot a barátaival!

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
Valaki irányítani akarja ma önt, ést ezt nehezen viselheti. Mondja meg az illetőnek, hogy nem kellene beleszólnia a dolgaiba, törődjön inkább a saját ügyeivel. Azért a veszekedést kerülje el.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Lusta napra számíthat, amiben valószínűleg a melegnek is szerepe van. Nehezére eshet bármit is csinálni, pedig dolga lenne bőven. Próbálja összeszedni magát!

Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Nyugodt napra számíthat, minden a tervei szerint alakulhat. A csillagok állása szerint a mostani és a következő időszaka nem tartogat semmilyen meglepetést.

Skorpió (október 24-november 22.) 
Ne idegeskedjen pénzügyek miatt, minden megoldódik előbb-utóbb. Inkább befelé figyeljen, meditáljon vagy jó- gázzon. Törekedjen a tiszta kapcsolatokra, a szeretetre!

Nyilas (november 23-december 21.) 
Elég nagy lehet ma a felfordulás ön körül, amit valószínűleg nehezen visel. Ha teheti, legyen egy kicsit egyedül, vonuljon el, és próbáljon megnyugodni. A béke belül van.

Bak (december 22-január 20.) 
Váratlan fordulatokat tartogathat a mai nap a Bakok számára, amelyeket nem lesz könnyű higgadtan tudomásul venni. Fogadja el, bármi történik is, hiszen sokat úgysem tehet ellene.

Vízöntő (január 21-február 20.) 
Kellemes, nyugodt napra számíthat, ma azt teheti, amit igazán szeretne. Pihenjen sokat, és töltődjön fel a következő hajtósabb időszakra. Ha van rá lehetőség, sportoljon is.

Halak (február 21-március 20.) 
Lehet, hogy ma felbosszantja valami önt, és ez veszekedésbe torkollik. Próbáljon uralkodni magán, mert nincs értelme a nagyobb vitának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!