Horoszkópok

2012.07.15. 22:05

Napi horoszkóp - A Skorpió kellemetlen helyzetbe kerülhet

A Bika főnökei dicséretére számíthat, és az Ikreket is kellemes meglepetések érhetik ma.

Vas Népe

Kos (március 21-április 20.) Mostanában mintha nem lenne teljes a harmónia a családjában, kisebb-nagyobb feszültségek, civakodások jellemzik a napjaikat. Ma üljenek le együtt, és beszéljék meg, mi lehet a gond.

Bika (április 21-május 20.) Ma különösen sikeres lehet a hivatásában, és a főnökeinek a dicsérete sem marad el. Ettől függetlenül ne bízza el magát, sokat kell még tennie ahhoz, hogy végre elégedetten hátradőlhessen.

Ikrek (május 21-június 21.) Kellemes meglepetések érhetik ma, és az egész nap folyamán minden az elképzelései szerint alakul. Még azok a tervei is valóra válhatnak, amelyek realitásában nem bízott eléggé.

Rák (június 22-július 22.) Ne akarjon mindent megváltoztatni maga körül, mert a mai nap erre egyáltalán nem alkalmas. Gondolja át még egyszer a terveit, ez semmiképp sem fog ártani, de ma ne cselekedjen.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Próbálja megteremteni a belső békéjét még akkor is, ha folyamatosan negatív hatások érik. Gondoljon arra, hogy azok a dolgok, amelyekkel bosszantani akarják, nem is fontosak.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Lehet egy rosszakarója a környezetében, aki mostanában különösen aktív. Jobb lenne, ha egyáltalán nem törődne vele, de ha muszáj, akkor vonja felelősségre nyilvánosan.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Vágjon neki határozottan a hétnek, és ne hagyja, hogy mások letérítsék arról az ösvényről, amelyet meghatározott magá- nak. Tudja, hogy jó irányba tart, és célhoz fog érni.

Skorpió (október 24-november 22.) Lobbanékonysága kellemetlen helyzetbe hozhatja ma, ráadásul olyan embert bánthat meg, aki egyáltalán nem ezt érdemli öntől. Kérjen bocsánatot, mielőtt elmérgesedik a helyzet!

Nyilas (november 23-december 21.) Partnerével az utóbbi időben mintha egy kicsit elhidegültek volna egymástól. Ne hagyja, hogy tovább romoljon a helyzet, lepje meg valamivel a kedvesét, ami feldobhatja a kapcsolatukat.

Bak (december 22-január 20.) Mostanában túl sokat szorong, és ez eluralkodhat a hangulatán. Ne vetítsen előre kellemetlen dolgokat, ha valami rosszra számít, azzal ráér akkor foglalkozni, ha már megtörtént.

Vízöntő (január 21-február 20.) Egy kis testmozgás nem ártana önnek, mielőtt bizonyos izmai elsatnyulnának. Az egészségével általában is többet kellene törődnie. A hétfő jó alkalom arra, hogy ezt elkezdje.

Halak (február 21-március 20.) Valami hiányzik az életéből, ami igazán boldoggá tenné. Keresse meg, amíg nem késő, most még lenne rá esélye, hogy meg is találja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!