Horoszkópok

2012.07.31. 22:01

Napi horoszkóp - Az Ikrek ne vegye túl komolyan a munkát

Címkék#horoszkóp

A Bikának ma minden sikerül, a Nyilasnak viszont már reggel elkezdődik a pechsorozata.

Vas Népe

Kos (március 21-április 20.)  Ma kicsit oldódik a hangulata, bár nem mondhatjuk, hogy kirobbanó jókedve van. Mindenesetre arra figyeljen, hogy ne legyen még a kelleténél is morózusabb!

Bika (április 21-május 20.)   Ma úgy érezheti a Bika jegy szülöttje, hogy a csillagok a tenyerükön hordozzák. Minden sikerül, amibe belekezd, és nem is akármilyen eredménnyel: még főnöke is elismeri önt!

Ikrek (május 21-június 21.)  Gyorsabban telik a munka, ha nem veszi túl komolyan  ez lehetne a mai napja mottója. Igaz ugyan, hogy a nap végére elkövet egy hibát, de szerencsére ezt csak ön veszi észre.

Rák (június 22-július 22.)  Ráfér már önre egy kis kikapcsolódás, végigdolgozta eddig az egész nyarat. Fogadjon meg egy jó tanácsot: csak úgy menjen szabadságra, hogy nem viszi magával a mobiltelefonját!
 
Oroszlán (július 23-augusztus 23.)   A sült galamb ma sem repül bele a szájába, bármennyire is szeretné. Önnek is tennie kell azért, hogy jobbra forduljanak a dolgai. Elkezdeni pedig sohasem késő!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)  A kifogások rabjává vált és inkább feláldoz egy barátságot, ahelyett, hogy szembenézne önmagával. Még akkor sem hajlandó erre, ha tudja, hogy ezzel megbánt másokat.
 
Mérleg (szeptember 24-október 23.)  Az események ma sodró lendületet vesznek ön körül, csak kapkodja a fejét, alig győzi a lépést tartani. Igazából élvezi a helyzetet, ez a pörgés az ön világa!

Skorpió (október 24-november 22.)   Ma adja át magát a tiszta gondolatoknak, a pihenésnek, ne foglalkozzon a zavaró tényezőkkel. Szüksége van már erre nagyon, hogy helyére tegye a dolgokat maga körül!

Nyilas (november 23-december 21.)  Nem nagyon jönnek ma össze a dolgok, és a pechsorozat már reggel elkezdődik. Elég, ha tudja, vannak ilyen napok is, és ennek is vége lesz egyszer. Csak bírja ki addig!

Bak (december 22-január 20.)  Semmi sem tart örökké, a jó sem, de hálistennek a rossz sem. Tartsa ezt a tipikus közhelyet ma a gondolataiban, és akkor könnyebben átvészeli a mai nap nehézségeit!
 
Vízöntő (január 21-február 20.)  A mai nappal bizony vége a nyugodtságnak, kollégája szabadságra megy, és a munkáját persze az ön nyakába sózzák. Higgye el: semmi mást nem tehet, minthogy megcsinálja!

Halak (február 21-március 20.)  Vágyálmokat kerget, szinte semmi realitása nincs a gondolatainak. Próbáljon meg leszállni a földre, és racionálisabban szemlélni a világot!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!