Horoszkópok

2012.08.28. 22:50

Napi horoszkóp - A Szűz bízzon önmagában!

A Mérleg megérdemli, hogy örömet okozzon magának, a Rák gyakorolja az önfegyelmet és ne kotnyeleskedjen.

Vas Népe

Kos (március 21.-április 20.) - Lehetőleg tartson ki, mert jók az ötletei, bárki bármit is mond. Ne bizonytalanodjon el, mert akkor veszíteni fog. Legyen erős, mint általában, küzdjön, és tartson ki a javaslatai mellett.

Bika (április 21.-május 20.) - Ha el akarja kerülni a problémákat, akkor nagyon legyen naprakész és figyeljen oda minden részletre. Sokszor kell majd választania, és ehhez nagyfokú józanságra lesz szüksége.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Jobb, ha magába néz. Ha így tesz, akkor rá kell jönnie, hogy milyen fontossági sorrendet akar fenntartani, mit rangsorol előbbre! A barátokat vagy a ranglétrát? Gondolja meg a döntést!

Rák (június 22.-július 22.) - Minden lében kanálként képes mindenkit megsérteni. Jó lenne, ha ma csak pozitív kritikákat fűzne mindenhez, ha nem akar haragosokat. Gyakorolja az önfegyelmet és ne kotnyeleskedjen.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) - Kedvezőek a csillagok egy utazáshoz. Menjen, töltsön a szabadban el egy napot. Szüksége van rá. Intézze úgy, hogy a körülmények puritánabbak legyenek, mint a szokásosak.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) - A csillagok azt mondják, bízzon jobban önmagában. Sok mindenre képes, csak akarnia kell. Adottságai szerint sokat elérhet, akkor is, ha egyszerre rengetegnek érzi a terhet.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - A mai nap meglepetést rejteget. Menjen vásárolni! Megtalálja a legjobb akciókat, legkedvezőbb lehetőségeket. Megérdemli, hogy örömet okozzon magának.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Talán sokan függnek öntől, sokaknak van szüksége a segítségére. Igyekezzen ezt nem önzően megélni. Okozzon örömet, amikor segítséget nyújthat egy arra rászorulónak.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Amibe ma belefog, az sikerül. Használja ki ezt és jó irányba fordulnak dolgai. Persze ön óvatos duhaj, meggondolt döntéseket hoz, de ma egy kicsit többet kockáztathat.

Bak (december 22.-január 20.) - Figyeljen egy kicsit jobban oda a stílusára, ne bántsa meg kollégáit. Nem ismerik önt még mélyen, mutassa meg rokonszenves oldalát nekik, akkor is, ha ehhez sok türelem kell.

Vízöntő (január 21.-február 20.) - Nézzen a pénztárcájába, mielőtt megint bulizni megy a baráti társaságával. Ne felejtse, hogy fontosabb céljai is vannak egy-egy este kellemes eltöltésnél. Legyen egy kicsit kitartóbb.

Halak (február 21.-március 20.) - A mai nap a természetjárás napja lehet önnek. Jót tesz a kirándulás, a környezetváltozás, felüdíti, megújítja önt. Ne kuksoljon az otthonában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!