Horoszkópok

2012.08.09. 22:25

Napi horoszkóp - Az Oroszlán ne higgyen az ígéreteknek!

A Mérleg túlságosan beleélte magát egy álmába.

Vas Népe

Kos (március 21-április 20.) 
Úgy érezheti, hogy túl sokat követelnek öntől. Igaz ez a munkahelyére és a családjára is. Nem tud maximálisan megfelelni minden elvárásnak, ezért tisztázó beszélgetést kellene folytatnia.

Bika (április 21-május 20.) 
Történhet valami ma, ami teljesen felboríthatja a napját. Hiába tervezte el a tennivalóit, minden megváltozhat. Ne ijedjen azért meg, mert a várható esemény nem feltétlenül negatív.

Ikrek (május 21-június 21.) 
Találkozhat ma valakivel, aki egykor fontos szerepet játszott az életében, de már évek óta nem látta. Lehet, hogy újra közelebb kerülhetnek most egymáshoz. Fontolja meg a lépéseit!

Rák (június 22-július 22.) 
Kellemesnek ígérkezik a hétvégéje, ez tartsa önben a lelket ma még. Ha provokálják, akkor se jöjjön ki a sodrából, őrizze meg a hidegvérét. Az estét töltse a kedvesével.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
Ne higgyen a szavaknak, az ígéreteknek, próbálja  kideríteni, hogy mi rejtőzik mögöttük. Valaki hátsó szándékokkal közelít önhöz, legyen egészségesen gyanakvó.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Ön gyakorta túlságosan is maximalista, másokkal és saját magával szemben is. Ettől folyamatosan stresszben él, ami árt az egészségének is. Néha egy kicsit lazábban kellene élnie.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Hajlamos arra, hogy a vágyait összekeverje a valósággal, ennek pedig törvényszerűen csalódás a vége. Most is ez történhet önnel, beleélte magát valamibe, ami csak vágyálom.

Skorpió (október 24-november 22.) 
Nagyobb türelemmel kellene viseltetnie a családtagjaival szemben, mert előbb-utóbb elegük lesz abból, hogy folyamatosan terrorizálja őket. gyakoroljon önkritikát!

Nyilas (november 23-december 21.) 
Mostanában talán túlságosan is nagy lábon élt, nem ártana, ha visszafogná a költekezését. Ahhoz ugyanis, hogy a terveit megvalósítsa, nagyobb kiadásai lesznek majd.

Bak (december 22-január 20.) 
Mintha mostanában kevesebb időt fordítana a belső életére. Pedig szüksége lenne arra, hogy folyamatosan kontrollálja az érzelmeit, gondolatait. Szálljon egy kicsit magába!

Vízöntő (január 21-február 20.) 
Ma egy kicsit lazábban dolgozhat már, segítséget kap a feladatai megoldásához. Rá is fér önre, hiszen eléggé feszített hete volt. A hétvégén pihenjen minél többet, regenerálódjon.

Halak (február 21-március 20.) 
Zaklatott hétvégére számíthat, feszült hangulat uralkodhat a családjában. Próbálja elsimítani az indulatokat, rendbe tenni a dolgokat.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!