Horoszkópok

2012.09.20. 22:01

Napi horoszkóp - A Kos gondolja át alaposan az új munkalehetőséget

A Nyilas szórakozzon, ne temetkezzen őszi, borongós hangulatba!

Vas Népe

Kos (március 21.-április 20.) 
Ha munkahelyet akar váltani, akkor most remek ajánlatot kaphat. Mielőtt azonban döntene, fontolja meg alaposan. Az utazással  töltött időt, a bért és az előrejutási lehetőséget is mérlegelje.

Bika (április 21.-május 20.)  
Úgy érezheti, hogy mostanában elhanyagolják, mintha kedvese már napok óta nem venne tudomást az ön létezéséről. Próbáljon beszélni vel, tisztázzák az egymással szembeni elvárásaikat.

Ikrek (május 21.-június 21.) 
Ma nagyon közel kerülhet egy régóta dédelgetett tervéhez. Úgy tűnik, sínre került minden, és már csak a sikert várhatja karba tett kézzel. Megérdemli, hogy eljutott idáig, hiszen sokat tett érte.

Rák (június 22.-július 22.) 
Az egyenesség sokkal célravezetőbb, mintha mindenféle kavarással, esetleg hazugsággal akarná elérni a céljait. Húzza ki magát, és nyíltan mondja meg, mit akar. Így jobban fogják becsülni.
 
Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)  
Váratlan lehetőségek tárulhatnak ma fel ön előtt. Ne legyen szégyenlős, és nyugodtan használja ki őket. Van egy ember, aki sokat segít önnek, ráadásul nem vár érte cserébe semmit sem.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) 
Derűs, kellemes napra számíthat. A családjában is rendben mennek a dolgok, régen volt ekkora a harmónia önök között. Mutassa ki jobban az érzelmeit a szerettei iránt!
 
Mérleg (szeptember 24.-október 23.) 
Egy kellemetlen figura toppanhat az életébe, aki alaposan feldúlhatja a mindennapjait. Jobban teszi, ha nem száll harcba vele, inkább megvárja, hogy magától békén hagyja.

Skorpió (október 24.-november 22.)  
Új feladatokat kaphat a munkahelyén, de nem kell ettől megijednie, hiszen játszva meg tudja őket oldani. Nem is árt egy kis változatosság, hiszen már kezdte unni a mostani munkáját.

Nyilas (november 23.-december 21.) 
Ne hagyja, hogy a rossz hangulat eluralkodjon önön. Az ősz sok ember számára hoz depressziót, de ez ellen lehet védekezni. Menjen el szórakozni a barútaival, kapcsolódjon ki.

Bak (december 22.-január 20.) 
Úgy érezheti, nem túl jók a kilátásai mostanában, sok a bizonytalanság az életében. Hajlamos arra, hogy túldramatizálja a helyzetet, pedig az jobb, mint gondolja. Gondolkodjon pozitívan!
 
Vízöntő (január 21.-február 20.) 
Feszültnek, idegesnek érezheti magát, ha leül, máris menne tovább. Lazítson! Egy csomó dolog anélkül is megoldódik az életében, hogy folyamatosan emésztené magát.
 
Halak (február 21.-március 20.) 
Fontos állomáshoz érkezhet az életében, érzelmileg válaszút elé kerülhet. Hallgasson a szívére, de azért az észérveket se söpörje le az asztalról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!