Horoszkópok

2012.09.16. 22:01

Napi horoszkóp - A Skorpió szakításon gondolkodik?

A Kos könnyen beképzeltté válhat, az Ikrek életében új szerelem tűnhet fel.

Vas Népe

Kos (március 21.–április 20.) – Nagyon sok jó ötlet származik mostanában öntől, kicsit fejébe is száll a dicsőség. Azért érdemes arra is odafigyelnie, mi valósult meg a sok szép ideából. Nehogy beképzeltté váljon.

Bika (április 21.–május 20.) – Most tanácsra lesz szüksége, holott korábban inkább ön adott tanácsokat másoknak. Igen, fordult a kocka, de ne vegye tragikusnak a helyzetet. Csak azt nézze meg nagyon, kihez fordul.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Ön keményen dolgozik, mégsem érzi azt, hogy a kollégái elismernék. Talán emberileg is nyitnia kellene feléjük. Új szerelem tűnhet fel az életében, ez az érzés határozza meg a napjait.

Rák (június 22.–július 22.) – Kellemetlen hírekkel kezdődhet a hét, de túl kell lendülnie a pletykákon. Nem kell mindent elhinnie, főleg azoktól nem, akik irigyek a sikereire. Feltűnhet egy régi kapcsolat.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Azon morfondírozik már jó ideje, kiben is bízhat igazán. Egymásnak ellentmondó meglátások szállják meg, meglehetősen tanácstalan. Ez az időszak még eltarthat egy darabig.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Nehéz napokat él át, de szerencsére mindig van, akire támaszkodhat. Ez a jövőben sem fog változni, a család mindig ön mellett áll. Az üzleti életben szerencse várja.

Mérleg (szeptember 24.– október 23.) – Váratlan telefonhívás boríthatja fel a napját, ezen rendesen felbosszantja magát. Később kiderül, hogy ez a beszélgetés jelentős fordulatot hoz az életébe.

Skorpió (október 24.– november 22.) – Ne legyen olyan konok a párjával. Senkit nem lehet megváltoztatni, jobb, ha megbékél ezzel. Ha nem tudja feldolgozni a kedves „hibáit”, érdemes elgondolkodnia a szakításon.

Nyilas (november 23.– december 21.) – A hét új feladatokkal és új ismeretséggel köszön be az életébe. Önön múlik, mit tud kihozni ebből a kapcsolatból. A magánéletet nem érdemes összekeverni a munkával.

Bak (december 22.–január 20.) – Egészsége rendetlenkedhet a héten, de szerencsére semmi komoly nyavalyát sem szed össze. Munkahelyén kudarcokba futhat, de hosszú távon tanul a hibáiból.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Egy kis önvizsgálat lassan elkerülhetetlen. Gondolja végig az elmúlt napjait és gondolkodjon el azon, hogy mindenkivel méltányosan viselkedett-e. Nem várt szerencsében lesz része.

Halak (február 21.– március 20.) – Munkahelyén mostanában jól mennek a dolgok, egy stresszes időszak végre lezárult. Jó lenne, ha főnökei is engednének kicsit a gyeplőn.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!