Horoszkópok

2012.09.05. 22:05

Napi horoszkóp - A szingli Skorpiók társra találhatnak

Az Ikrek ma egész nap vidám lesz, de a Rák energikus napra ébred.

Vas Népe

Kos (március 21-április 20.) - Minden helyzetben úgy fog ma reagálni, ahogyan azt a helyzet megkívánja, rendkívül rugalmasan kezeli és oldja meg a dolgokat. Ezáltal az önértékelése is javulhat, ami rá is fér önre.

Bika (április 21-május 20.) - Olyan események történhetnek ma, amelyek hosszú időre befolyásolják az életét. Lehet ez negatív és pozitív is, ezt egyelőre nem tudni pontosan. Mindenesetre fogadja higgadtan.

Ikrek (május 21-június 21.) - Jókedvűen ébred, és a hangulata egész nap nagyszerű lesz. Úgy érezheti, ma semmi sem történhet, ami kizökkenthetné a kellemes állapotból. Igyekezzen a környezetére is sugározni a vidámságból.

Rák (június 22-július 22.) - Remek, energikus napra ébredhet, most kellene elvégeznie azokat a feladatokat, amelyeket már régóta tologat maga előtt. Most könnyen megold bármit, úgy, hogy szinte észre sem veszi.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) - Kissé feszült lehet ma, kötekedő és izgága, amit a környezete nehezen tolerál majd. Próbálja a véleményét magában tartani, nem kell mindig csipkelődni, megjegyzéseket tenni.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) - Érzelmileg nincs a legjobb formában, úgy érezheti, hogy üres, tartalom nélküli az élete. Ha így van, akkor azon kellene elgondolkodnia, hogyan tudna ezen változtatni.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) - Nagyon figyeljen, mert előfordulhat, hogy valaki ártani akar önnek, mégpedig olyan ember, aki a bizalmasának számít. Legféltettebb titkait inkább ne ossza meg senkivel.

Skorpió (október 24-november 22.) - Szerelmi életében pozitív változások történhetnek. A szingli Skorpiók társra találhatnak, a kapcsolatban élők pedig még jobban elmélyíthetik az érzelmeiket a napokban.

Nyilas (november 23-december 21.) - Összességében jó időszak előtt áll most, érzelmi és intellektuális téren is nyugodt és gyümölcsöző napok következnek. Több tervét is megvalósíthatja a közeljövőben.

Bak (december 22-január 20.) - Próbáljon még jobban koncentrálni a munkájára, ne vegyen fél vállról semmit, mert vannak, akik alig várják már, hogy hibázzon, és felelősségre vonhassák. Legyen maximalista!

Vízöntő (január 21-február 20.) - Még csak csütörtök van, és ön már alig várja a hétvégét, hogy pihenhessen. Úgy érzi, hogy ólmos fáradtság bénítja meg, nincs kedve semmihez. Pedig még muszáj kitartania!

Halak (február 21-március 20.) - Ideje lenne, hogy cselekedjen, mert a helyzete tovább romolhat. Mindenekelőtt el kellene vállalnia valamilyen munkát, hogy pénzhez jusson.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!