Horoszkópok

2012.09.03. 22:01

Napi horoszkóp - A Szűz háta mögött valaki viszályt szít

A Bika ma energikus, lendületes lesz, a Mérlegnek viszont lelki felfrissülésre lesz szüksége.

Vas Népe

Kos (március 21-április 20.)  Ma fontos döntésekre juthat azokban az ügyekben, amelyek mostanában megnehezítették az életét. Nem lehet mindenkivel egyszerre jó, időnként fel kell vállalnia, hogy esetleg megbánt valakit.

Bika (április 21-május 20.)  Megújult lendület jellemezheti a napját, régen volt már ennyire energikus. Szüksége is van erre, hiszen a munkahelyén újra és újra bizonyítania kell a ráermettségét, felkészültségét.

Ikrek (május 21-június 21.)  Ma kerülnie kell a balesetveszélyes helyzeteket, és ezen kívül is mindent meg kell tennie, hogy óvja az egészségét. Betegséget jeleznek önnek a csillagok, de ha vigyázz, akkor elkerülheti.

Rák (június 22-július 22.)  Nyűgösen kezdődhet a napja, és ebbe belejátszhat az is, hogy rosszul aludt, rosszakat álmodott. Nehéz a kemény munkába is visszazökkennie, márpedig szeptemberben nem lazsálhat.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)  Feszültté válhat a helyzet a családjában, de nem szabad hagynia, hogy a párja egyre jobban kihasználja.   El kell ismernie az ön értékeit, különben egyre roszabb lesz a kapcsolatuk.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)  Olyan érzései támadhatnak, mintha valaki viszályt szítana a háta mögött. Ha sejti, hogy ki az illető, akkor próbálja egy tisztázó beszélgetéssel elkerülni a nagyobb konfliktust.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)  Lelki felfrissülésre van szüksége, keressen egy jó könyvet, menjen színházba vagy moziba. Bármi jót tesz, ami kizökkenti a mindennapos taposómalomból.

Skorpió (október 24-november 22.)  Kemény napok előtt állhat, nehéz visszazökkennie a munkába, és ezt ma különösen érezheti. Próbálja nyugodtan fogadni a nehézségeket, ne vegye fel a kesztyűt, ha piszkálják.

Nyilas (november 23-december 21.)  Ez a nap kiválóan alkalmas lesz arra, hogy kicsit ráhangolódjon az őszre, válogassa át a ruháit, és ha teheti, vegyen egy-két új darabot. Turkálóban is találhat remek holmikat.

Bak (december 22-január 20.)  Ma megúszott egy leszidást, de ha nem is tették szóvá, ön tudja, hogy hibázott. Mostanában nem elég igényes a munkájában, jobban kell figyelnie. Legyen saját maga legnagyobb kritikusa.

Vízöntő (január 21-február 20.)  Úgy tűnik, hogy az a dolog, amitől mostanában a leginkább tartott, egyelőre nem következik be. Teljesen azonban nem nyugodhat meg, mert nem múlt még el a veszély.

Halak (február 21-március 20.)  Ahelyett, hogy sajnálja magát, végre tennie kellene valamit. Anyagi helyzete csak úgy javulhat, ha olyan munkát is elvállal, ami nem tetszik.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!