Horoszkópok

2012.09.12. 22:39

Napi horoszkóp - A Vízöntő csapjon egy nagy bulit

A Bikának nagy érzelmi hullámzás jellemzi életét, az Ikrek pedig magyarázkodásokra kényszerülhet munkahelyén.

Vas Népe

Kos (március 21.-április 20.)  Egyre jobban figyel arra, hogy egészségesen éljen. Ritkábban eszi degeszre magát, többet mozog és időben ágyba tér. Ennek köszönhetően sokkal jobb a közérzete.

Bika (április 21.-május 20.)   Meglehetősen nagy érzelmi hullámzás jellemzi életét. Gondolkodjon el azon, mi állhat ennek hátterében. Persze nem az a cél, hogy sivárrá tegye a hétköznapjait, de a rossz érzéseket le kéne vetnie.

Ikrek (május 21.-június 21.)  Munkahelyén magyarázkodásokra kényszerülhet. Meg van győződve arról, hogy önnek van igaza, de a tények ezt nem akarják bizonyítani. Ma lehet egy jelentős találkozója.

Rák (június 22.-július 22.)  Lehet, hogy unja a jelenlegi munkáját, de még nem annyira, hogy bevallja magának: váltani akar. A hétvégére kellemes kikapcsolódás ígérkezik, bár a program még alakulhat.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)   Ön úgy működik, mint a búgócsiga: ha megáll a pörgésben, egyszerűen eldől. Viszont egyre nehezebbé válik fenntartania ezt a lendületet. Igen, néha pihennie is kell.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)  Kedvező ez az idő a jó üzletkötésekhez, de azért ne bízza el magát, ész nélkül ne szerződjön.  A nagy beruházásokat halassza későbbre, nézzen utána kétszer is, hogy bírja-e a részleteket.
 
Mérleg (szeptember 24.-október 23.)  Egy kollégája megígérte, hogy segít önnek, de aztán elmaradt a munka. Jól teszi, ha nem hepciáskodik emiatt, hiszen a jó szándék nem hiányzott a kolléga részéről.

Skorpió (október 24.-november 22.)   Kicsit unja már a nagy lelkizéseket, úgy érzi, ezekkel semmit nem oldanak meg. Ezt leszámítva szerencsés napra számíthat, jó ötleteiért díjazzák a munkahelyén.

Nyilas (november 23.-december 21.)  Ön nagy focidrukker, a csapata pedig csúnyán kikapott. Azért ne keseredjen el, nem a Hollandok ellen kell kivívni a továbbjutást. Egyébként pedig ön is kezdjen el sportolni.

Bak (december 22.-január 20.)  Munkahelyén egyre kevésbé figyelnek oda a szavára, pedig meglátásai sokszor kifejezetten jók. Szerencsére van olyan elfoglaltsága a magánéletben, mely segíti túlélni.
 
Vízöntő (január 21.-február 20.)  Csapjon egy igazi nagy bulit. Olyat, amilyet már rég nem láttak a barátai. Alkalom sem kell hozzá, egyszerűen csak vesse fel az ötletet, meglátja nagy sikere lesz.

Halak (február 21.-március 20.)  Az ősz már a beköszönésével megterheli, ön még ragaszkodna a nyárhoz. Jókedve mégis töretlen, mindig megtalálja a megfelelő boldogságforrást.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!