Horoszkópok

2012.10.06. 22:05

Heti horoszkóp (október 7. - október 14.)

Nézze meg, mi vár Önre szeptember 7. és szeptember 14. között!

Vas Népe

Kos - Karrierje beindulhat. Magánéletének „egyenesbe tétele” komoly anyagi áldozatokat követel, ennek ellenére ne használjon fel külső erő- és pénzforrásokat, mert általuk kínos – borsos – kötelezettségek előtt találhatja magát.

Bika - A munkájával most semmi gond nem lesz. Gyorsan és szokásához híven precízen végzi el az önre bízott feladatokat. Párkapcsolatában most a szélsőségek dominálnak: egyszer a fellegekben érzi magát, máskor úgy gondolja, mégsem ez az a kapcsolat, amit tovább akar folytatni.

Ikrek - Ha belemegy a vitákba, olyan problémát hozhatnak a felszínre, mely könnyen az ön pozíciójába kerülhet. Magánéletében a pozitív jelző kerül most előtérbe: szerelmi vonzereje talán még sosem volt ennyire erőteljes, épp ezért elég nehéz lesz maga körül elhessegetni a jelentkezőket.

Rák - A hét elején kicsit bizonytalanná válhat a munkahelye (a státusza), de ne aggódjon, kollégái többsége az ön pártján áll. A szerelmi élete nem vesz el túl nagy energiákat, ezért lesz ideje a rokonaira is.

Oroszlán - A munkahelyi tevékenységére a héten a rutinszerű jelző illik a leginkább. Ha eddig halogatott valamit, amit nem mert vagy akart elmondani vagy bevallani, akkor annak most jött el az ideje. Álljon oda a kedvese elé, és öntse ki a szívét, így megkönnyebbülhet.

Szűz - Önnek fontos a stabilitás és a biztonság – most az érzelmek mellett ezeket is megkaphatja párjától, de ennek ára van: a jó hátország megteremtéséért kedvese elvárja, hogy kevesebb időt töltsön munkával.

Mérleg - Munkahelyén csitulni látszanak az indulatok, munkálkodásait megint siker koronázza, úgy érzi, már senki nem állhat az útjába. Ha alkalma adódik néhány társasági eseményen való részvételre, semmiképpen ne hagyja ki. A bolygóállások kedvező változásokat jeleznek a magánéletében.

Skorpió - Munkahelyén kisebb-nagyobb hatalmi harcok várhatók, főleg, ha kollégái közül nem mindenki kapta meg azt (akár bért, akár pozíciót), amit remélt. Úgy tűnik, jelenlegi párja egyre fontosabbá válik önnek – és fordítva.

Nyilas - Munkahelyén eljött az ideje a csapatban való munkálkodásnak – ez hozza most meg a sikert. Ha robbanékony hangulatban van, könnyen megbánthatja partnerét, aki nem is szolgált rá. A kirobbanó vitából ön húzná a rövidebbet.

Bak - Munkahelyi pozíciója megszilárdul és jó ideig nem kell semmilyen fenyegetéssel szembenéznie. A héten kisebb megrázkódtatás érheti a szerelemben. Nem kell azonban tragikusan felfognia a dolgot, a baj csak akkor lesz nagy, ha ön nagy feneket kerít neki.

Vízöntő - Ha lenne türelme várni, akkor a következő hetekben kedvezőbb lehetőségeket találna mind a munkáját, mind a pénzügyeit illetően. Ha semmiképp nem tudja halogatni a váltást, akkor kérje ki barátai tanácsát!

Halak - Olyan problémát is megoldhat, ami eddig talán reménytelennek tűnt ön előtt. Bátran kérjen mindehhez segítséget! Szerelmi ügyei jól alakulnak, ha van párja, de még külön élnek, még az összeköltözést, házasságot is megfontolhatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!