Horoszkópok

2012.10.09. 22:05

Napi horoszkóp - A Kos a magánéletében és a munkában is jó napra számíthat

Ma az Oroszlánra mosolyog a szerencse, a Bak váratlan élményeknek lehet a részese.

Vas Népe

Kos (március 21-április 20.) - A magánéletében és a munkában is jó napra számíthat. Feloldódtak azok a feszültségek, amelyek mostanában megnehezítették az életét. Vigyázzon, hogy ne gerjesszen újakat!

Bika (április 21-május 20.) - Alaposan gondolja ma végig a kiadásait és a bevételeit, készítsen számításokat és figyeljen a legapróbb részletekre is. Tervezze meg, hogyan tudja megvalósítani a céljait.

Ikrek (május 21-június 21.) - Ma lobbanékony napra számíthat, a legkisebb dolgokon is felfortyanhat. Ilyenkor az a legjobb, ha kerüli mások társaságát, mert könnyen magára haragíthatja a szeretteit.

Rák (június 22-július 22.) - Ma kényszert érezhet arra, hogy mindent rendbe tegyen, elpakoljon, kitisztítson. Mondhatni, őszi nagytakarítást végez. Használja ki arra, hogy megváljon néhány felesleges holmitól.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) - Mostanában elég sok kudarc érhette, de ma önre mosolyog a szerencse. Lehet, hogy nyer valamit, esetleg ajándékot kap, vagy olcsón meg tud vásárolni valamit, amit nagyon szeretne.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) - Vidáman és frissen ébredhet, de lehet, hogy valaki nagyon hamar elrontja a hangulatát. Ha egy családtagja az illető, akkor ne szívja mellre a dolgot, bocsásson meg neki.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) - Legyen egy kicsit visszafogottabb, mert a környezetét idegesítheti, ha saját magát tolja az előtérbe. Ön hajlamos az önzésre, pedig ez nem teszi rokonszenvessé.

Skorpió (október 24-november 22.) - Egy-két barátja kételkedik mostanában az ön józan ítélőképességében. Tett egy-két dolgot, amivel igencsak meglepte őket. Gondolkodjon el azon, hogy helyesen cselekedett-e.

Nyilas (november 23-december 21.) - Ma nem lesznek olyan pillanatok, amelyek örökre emlékezetesek maradnak az ön számára, de szerencsére semmilyen kellemetlenség sem várható. Értékelni kell a nyugalmat is.

Bak (december 22-január 20.) - Kicsit felpezsdülhet az élete a következő napokban és váratlan élményekben, eseményekben lehet része. Ne húzódjon el, hanem hagyja, hogy megtörténjenek a dolgok önnel.

Vízöntő (január 21-február 20.) - Lecsaphat önre a szerelem, és úgy, ahogyan nem is számíthatott rá. Ellenállhatatlan vágyat érezhet valaki iránt, minden gondolata az lesz, hogy hogyan tudná megszerezni.

Halak (február 21-március 20.) - Önnek környezetváltozásra lenne szüksége, ha teheti, utazzon el valahova. Az is segítene, ha egy kicsit többet szórakozna.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!