Horoszkópok

2012.10.22. 06:59

Napi horoszkóp - A Szűz ma ne tétlenkedjen

A Skorpió ma újabb leckét kap az emberek képmutatásából, a Vízöntőnek pedig úgy tűnthet, mintha ma minden vírus őt venné célba.

Vas Népe

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ellentétes aspektusok hatnak, ezért legyen nagyon óvatos az érzelgősséggel és a túl hirtelen változásokkal. A bolygók együttállása kedvez egy fontos, új kapcsolat kialakításához, és magával hozhatja egy utazás lehetőségét is. Ez a mai mindenképpen egy izgalmas nap lesz a társasági és a szerelmi élete szempontjából. Amennyiben pedig továbbképzésen, nyelvtanuláson gondolkodott volna, most válasszon iskolát, nem tévedhet. 

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.21.)

Vegye észre, hogy merre kell keresni a boldogságot. Higgye el, az Ön életében is rengeteg olyan pillanat van még, amely feledteti az egyedül töltött órákat, a boldogtalan estéket. És vár még Önre valaki, aki éppoly magányos, mint Ön, és éppen úgy nem tudja, hogy Ön a közelében van, mint Ön. Az egymásra találás lehetősége most adott, csak jobban körül kell nézni – mindkettőjüknek. És ott, ahol eddig nem is kereste.

Ikrek napi horoszkóp (05.22.-06.21.)

Ímmel-ámmal teszi csak a dolgát. Nem az a baj, hogy kíméli magát, hanem az, hogy a háttérben sértődöttség húzódik meg. Emiatt emészti magát és nem tud koncentrálni. Szinte biztos, hogy a fentiekben az anyagiak is szerepet játszanak. Háborog a lelke valamilyen igazságtalanság miatt. Tegye ezt szóvá még ma délután az illetékeseknek, vagy felejtse el az egészet és lépjen tovább. De ne hurcolja magában tovább, mert az egészsége láthatja ennek a kárát.

Rák napi horoszkóp (06.22.-07.22.)

Kissé visszafogottabb lett a hangulata mára. Nem is illik ehhez a naphoz igazán a hangoskodás. Reggel tragikus hírek jutnak a tudomására, ez teljesen letaglózza. Nem képes a napi teendőire összpontosítani, Önnek is csak azon jár az esze, megelőzhető lett volna-e a tragédia. Hiába minden igyekezete, a mai napon már nem fog hasznos munkát végezni. Mindenkinek az lenne a legjobb, ha félrevonulna és nyugodtan átgondolhatná a továbbiakat.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23.-08.23.)

Minden ajánlatot legalább egyszer megismételnek – feltéve, ha komolyan gondolják. Már csak ezért se mondjon azonnal „igen”-t egy felkérésre. Másodjára talán még kedvezőbb feltételeket ígérnek, és addig is bőven lesz ideje körülnézni és feltérképezni, vajon valóban olyan kecsegtető lehetőséget kínáltak, ahogy az első ránézésre látszik. Kizárólag az Ön számára is megbízható embertől fogadjon el szóbeli szerződést, ismeretlentől semmiképpen se.

Szűz napi horoszkóp (08.24.-09.23.)

Ma ne tétlenkedjen: mozgósítsa tartalék energiáit céljának elérése érdekében. Dobjon be mindent, mert ezen a napon csodálatos haladást érhet el vállalkozásai, üzleti ügyei kapcsán még akkor is, ha csak otthon ül. Amennyiben házasodni készül, vagy más, nagyszabású tervei vannak, most megalapozhatja a jövőjét. Ez a nap a szerelemben is emlékezetes lehet. Felejthetetlen estét tölthet el a kedvesével. A szerelmi „diadal” pedig növeli az önérzetét, amelyre már egyébként is nagy szüksége volt.

Mérleg napi horoszkóp (09.24.-10.23.)

Ég a keze alatt a munka, de szüksége is lesz a munkabírására, mert különben nem végezne az eltervezett feladatokkal ezen a napon. Ha munkájának eredményét a családja dicsérettel jutalmazná, seperje be nyugodt szívvel a bókokat, hisz megilleti Önt. Ha pedig egy korábban kölcsönadott pénzösszeget ma megadnak, tegye félre, nincs szüksége különösebben semmire és jól fog még jönni ez a kis pénz a karácsonyi vásárláskor.

Skorpió napi horoszkóp (10.24.-11.22.)

Ma újabb leckét kap az emberek képmutatásából. Akik eddig a legjobban fúrták, most a kegyeit keresik, és hízelgéssel akarják levenni a lábáról. Ne bízzon bennük, de bosszút se álljon rajtuk. Új, magasabb beosztásában ne az legyen az első dolga, hogy „tisztogasson”. Ennél sokkal fontosabb az, hogy bebizonyítsa, méltó a tisztségre és az Önt támogatók bizalmára. Készüljön fel arra, hogy méltó módon tudja kezelni az új munkakörrel járó kihívásokat.

Nyilas napi horoszkóp (11.23.-12.21.)

Kitűnő hangulatban kezdi a napot, tettre késznek érzi magát, alig fér a bőrébe a reggeli lendülettől. Tevékenykedjék csak kedvére, de néha azért tegye fel a nap folyamán a kérdést: miért is csinálom mindezt? Pénzügyekben legyen óvatos, ne fogadjon el gondolkodás nélkül semmilyen kedvezőnek látszó ajánlatot és főleg ne adjon most kölcsön távolabbi ismerőseinek, még akkor sem, ha írásban szerződnének.

Bak napi horoszkóp (12.22.-01.20.)

Szinte kóvályog, olyan kialvatlan, nehezen találja meg a helyét. Egy erős teával és egy könnyű reggelivel a gyomrában talán vidámabbnak tűnne a világ. Még szerencse, hogy mára nem tervezett halaszthatatlan munkát, így ráér kényelmesen ébredni, és ha mégsem sikerülne meggyőznie magát, hogy felöltözzön, feküdjön nyugodtan vissza az ágyba. Végül is Önnek is jár a pihenőnap, miért ne éppen a mai lenne az.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21.-02.19.)

Ma legyen nagyon megfontolt. Ne könnyelműsködjön, főként az egészségével ne. Most mintha minden vírus Önt venné célba és aztán az ágyban, párnák között dühönghet, hogy a nehezen kiagyalt ötletei felett eljár az idő. De még ha el is kerüli a nátha, ez a feltöltődés, az erőgyűjtés és a tervei újragondolásának időszaka. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy pótolhatja mindazt, amit eddig elmulasztott.

Halak napi horoszkóp (02.20.-03.20.)

Maradjon akkor is nyugodt, ha a nap folyamán nehézségek vagy félreértések merülnek fel, mert összességében a dolgok jól alakulnak, és a pozitív események lesznek túlsúlyban. Hivatástudattal és kötelezettségvállalással szinte magától megoldódnak a nap folyamán fellépő problémák. Kedvező lehet a mai nap az utazásnak is. Ha most elindul, még előre eltervezett programok nélkül is csodálatos élményekkel gazdagodhat.

Szeretné tudni, mit hoz a jövő? Kattintson!

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!