Horoszkópok

2012.11.14. 23:04

Napi horoszkóp - A Halaknak vidám napja lesz

Az Ikrek kirúghat a hámból, a Szűz és a Mérleg a munkahelyén arat sikereket.

Vas Népe

Kos (III. 21–IV. 20.)

Reggel olyan hírt kap, amelytől elromlik a kedve. Elgondolkodik azon, hogy vajon meddig éri meg hajtani azt a bizonyos mókuskereket. A napja elmélkedéssel telik, de azt tekintse jó jelnek!

Bika (IV. 21–V. 20.)

Meglepő ötletei támadnak, ám bármennyire is kevesen hisznek benne, érdemes lenne őket megvalósítania. Próbálja meg minél finomabban előadni szeretteinek, hogy valójában mit is szeretne elérni.

Ikrek (V. 21–VI. 21.)

Ma alig várja, hogy leteljen a munkaideje és átadja magát az élet nyújtotta örömöknek. Hétköznap ide vagy oda, ma komoly esélye van arra, hogy túlzásba vigye a bulizást és az ivászatot.

Rák (VI. 22–VII. 22.)

Gondoljon csak arra, vajon ön mit tenne az ismerőse helyében? Nyilván nem azt, amit pillanatnyilag helyesnek talál, hiszen nem képes más bőrébe bújni, ezért ne is ítélkezzen olyan könnyen!

Oroszlán (VII. 23–VIII. 23.)

Amennyiben ön szingli és ma megpillant valakit, legyen észnél! Valószínűleg kiderül az illetőről, hogy már régen foglalt, így csak bajt hoz a fejére, ha elcsábítja őt. Munkahelyén feszültségek várhatóak.

Szűz (VIII. 24–IX. 23.)

A kollégái fejet hajtanak a teljesítménye előtt, s a felettese is felfigyel a munkájára. Talán hamarosan lehetősége nyílik bebizonyítani a képességeit, ám ne legyen türelmetlen. Mindennek eljön az ideje.

Mérleg (IX. 24–X. 23.)

A főnökei meg vannak elégedve önnel, így jogosan számít a jutalomra, netán az előléptetésre. Ma viszont az is előfordulhat, hogy a partnere olyan pénzösszeghez jut, amelyet eltitkol ön elől.

Skorpió (X. 24–XI. 22.)

Valakiben csalódott, hisz’ az illető csúnyán cserbenhagyta önt, pedig azt hitte, hogy önök ketten barátok. Ne álmodozzon hát tovább, hiszen láthatja, hogy csakis önmagára számíthat!

Nyilas (XI. 23–XII. 21.)

Ma reggel kifejezetten könnyen ébred, már az óracsörgés előtt talpon van. Azon jár az agya, hogy mi mindent kell a mai napon elvégeznie, ráadásul egy ünnepnap is komoly aggodalomra ad okot.

Bak (XII. 22–I. 20.)

Kiváló humorérzékével minden munkatársát képes megnevettetni, egyedül a főnöke az, aki nem hajlandó venni a lapot. Lazítson, hiszen nem lehet folyton mindenkivel egy hullámhosszon!

Vízöntő (I. 21–II. 20.)

Már korán reggel egy szomorú eseményről kap hírt, amely az egész napját beárnyékolja. Délután sem képes felülkerekedni a történteken, így a családjával is kénytelen lesz megosztani a részleteket.

Halak (II. 21–III. 20.)

Él, mint hal a vízben. Igen, ezen a napon pontosan önre jellemző az előző mondat, kedves Halak. Történjen bármi, nem lesz képes kizökkenteni a jókedvéből, így aztán könnyedén és vidáman telik el a napja.

 

Szeretné tudni, mit hoz a jövő?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!