Horoszkópok

2012.11.06. 23:01

Napi horoszkóp - A Mérleg gyarapítsa vagyonát!

A Nyilast ma csúnyán becsapja egy barátja, aki visszaél az Ön jó szívével.

Vas Népe

Kos (III. 21–IV. 20.)
Kedves Kos!
Képtelen arra, hogy megtakarításokra tegyen szert, ez nyugtalanítja, hiszen az anyagi biztonság önnek nagyon fontos. Ma változtathat a helyzetén, de nem fog az ölébe hullani a pénz.

Bika (IV. 21–V. 20.)
Kedves Bika!
Újabb csekk érkezik, s már attól összeugrik a gyomra, hogy meglátja a postaládájában a borítékot. Az anyagi helyzete nem éppen rózsás, de valószínűleg túl is aggódja ezt a dolgot.

Ikrek (V. 21–VI. 21.)
Kedves Ikrek!
Kivételesen jól kijön a kollégájával, még az sem kizárt, hogy végre kellemes hangulat várja a munkahelyén. Estére ne szervezzen programot, inkább maradjon ma kettesben a partnerével.

Rák (VI. 22–VII. 22.)
Kedves Rák!
Ön igazi túlélő, minden pofon után azonnal feláll, s folyton a megoldásokon töri a fejét. Lehetséges, hogy ma összetalálkozik egy régi szerelmével, kissé kínos lesz ez a találkozás.

Oroszlán (VII. 23–VIII. 23.)
Kedves Oroszlán!
Kedvese meglepetéssel készül, ám nem sikerül pontosan eltalálnia az ízlését. Kissé csalódott emiatt, ám ezt most inkább ne mutassa ki, hiszen a partnere tényleg beleadott apait-anyait.

Szűz (VIII. 24–IX. 23.)
Kedves Szűz!
Nem érdemes semmiségeken bosszankodnia, ne hagyja, hogy csip-csup ügyekkel zavarják a nyugalmát. A kollégájában kellemesen csalódik, nem hitte, hogy ennyire megérti a problémáját.

Mérleg (IX. 24–X. 23.)
Kedves Mérleg!
Ne hagyja ki a lehetőségeket, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a vagyonát gyarapíthassa. A mai napon kiváló alkalma nyílik erre, s még a közeli ismerősein is segíthet vele.

Skorpió (X. 24–XI. 22.)
Kedves Skorpió!
Ma első a család, a munka csak utána jöhet. A gyermekeivel nagyszerű programokat tervez, ezért még örül is neki, hogy hétköznap van, így legalább nem kell tömegnyomorra számítania.

Nyilas (XI. 23–XII. 21.)
Kedves Nyilas!
Ma zűrös ügybe keveredhet, pedig csak segíteni akart egy ismerősén, aki csúnyán visszaélt a jó szívével. Bújjon a partneréhez, mondja el neki a problémáit, úgy hamarabb megnyugszik.

Bak (XII. 22–I. 20.)
Kedves Bak!
Kínos helyzetbe hozhatja a főnöke a kollégái előtt, ezért elkeseredettségében másik munkahelyet kezd el keresgélni. Ne hamarkodja el a dolgot: a biztosat a bizonytalanért ne adja fel.

Vízöntő (I. 21–II. 20.)
Kedves Vízöntő!
Egyre nagyobb a fejetlenség ön körül, ilyen rendetlenségben képtelenség a munkára koncentrálni. Ne gyűjtögessen, kíméletlenül szabaduljon meg a fölösleges dolgaitól, s tegyen rendet.

Halak (II. 21–III. 20.)
Kedves Halak!
A munkahelyén nyugodt a légkör, a délelőttje már-már unalmasnak mondható. Délután kissé felpörögnek az események, ezt a barátainak köszönheti, remek társaságban töltheti az estét.

Szeretné tudni, mit hoz a jövő?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!