Horoszkópok

2012.11.09. 23:01

Napi horoszkóp - A Skorpió foglalt párt nézett ki magának

A Vízöntő csendre, nyugalomra vágyik.

Vas Népe

Kos (III. 21–IV. 20.)
Kedves Kos!
Alig várta már ezt a napot, végre kialudhatja magát és nem aggódik azon, hogy mivel fogadják majd a munkahelyén. Vannak dolgok, amelyek bosszantják, de most ne ezekre koncentráljon!

Bika (IV. 21–V. 20.)
Kedves Bika!
Nem akarják kifizetni az, ami jár önnek, s emiatt iszonyú haragra gerjedhet. Amennyiben jogi útra tereli az ügyet, számoljon vele, hogy évek telnek el, mire visszalátja a pénzét.

Ikrek (V. 21–VI. 21.)
Kedves Ikrek!
A szerelmi életében kínos napok következnek. Talán épp most költözik szét a partnerével, esetleg a kedves kimondja, hogy vége, netán kitudódik egy félrelépés. Nem lesz könnyű napja.

Rák (VI. 22–VII. 22.)
Kedves Rák!
Egy váratlan helyzet adódhat, amelyben gyorsan kell döntést hoznia, ezért nem biztos abban, hogy a helyes utat választotta. Tartson ki az elhatározása mellett, az idő önnek dolgozik!

Oroszlán (VII. 23–VIII. 23.)
Kedves Oroszlán!
Családi programot tervezett mára, erre a családtagjai sorra mondják le az összejövetelt. Frusztrálja, hogy ez csak önnek fontos, s ez elrontja a hangulatát, nem is csinál semmit.

Szűz (VIII. 24–IX. 23.)
Kedves Szűz!
Ne menjen bele zűrös helyzetekbe, mert semmit sem ér el vele, csak feldúlja a saját nyugalmát. Ha a szomszédja nem köszön önnek, vegye úgy, hogy legalább nem kell visszaköszönnie.

Mérleg (IX. 24–X. 23.)
Kedves Mérleg!
Rosszul érinti az a közömbösség, amelyet a rokonai réséről tapasztal. Pedig ön tényleg mindent megtett, hogy összehozza a családot, de úgy tűnik, hogy ez most nem fog sikerülni.

Skorpió (X. 24–XI. 22.)
Kedves Skorpió!
Olyan ember iránt érez vonzalmat, aki már foglalt, s ez bizony bonyodalmakhoz vezet. Amennyiben nem akarja a másodhegedűs szerepét felvállalni, még most hagyjon fel a viszonnyal.

Nyilas (XI. 23–XII. 21.)
Kedves Nyilas!
Másokon igyekszik segíteni, ezért olyan dolgokat is elvállal, amihez semmi hangulata nincs. Ez igazán szép, ám egyre feszültebbé válik a kötelezettségtől. Gondoljon magára is!

Bak (XII. 22–I. 20.)
Kedves Bak!
Jól látja a lehetőségeit, ám a megvalósításukat már képtelen segítség nélkül kivitelezni. Amennyiben tőkére van szüksége, alaposan nézze át az ajánlatokat, nehogy csőbe húzzák!

Vízöntő (I. 21–II. 20.)
Kedves Vízöntő!
A partnere próbára teszi a hűségét, de ezen ne húzza fel az orrát, talán csak egy buta tréfa az egész. Vágyik a csendre, ezért az estét szívesebben tölti majd otthon, mint társaságban.

Halak (II. 21–III. 20.)
Kedves Halak!
Rossz érzése van, valami nyomasztja, s ez az egész napját képes elrontani. Ne mondja le a ma esti meghívást, mozduljon ki otthonról, hogy ezzel elterelje a figyelmét a gondjairól.

Szeretné tudni, mit hoz a jövő?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!