Horoszkópok

2012.11.16. 23:06

Napi horoszkóp - A Vízöntő legyen türelmesebb

A Bikára és az Ikrekre vár egy nagy pihenés, a Szűz tele van energiával.

Gyuricza Ferenc

Kos (III. 21–IV. 20.)

Kíméletlen önnel az élet, még a pihenőnapján is a munkájával kénytelen foglalkozni. Ne vegye ezt annyira a szívére, hiszen ilyen mással is előfordul néha, majd valamikor lecsúsztatja ezt a napot!

Bika (IV. 21–V. 20.)

Végre vehet egy jó mély lélegzetet és nekiállhat az otthoni dolgaival is foglalkozni. Persze nem biztos, hogy már most neki kell állni a karácsonyi nagytakarításnak Hétvége van, pihenjen is egy kicsit.

Ikrek (V. 21–VI. 21.)

Addig alszik, ameddig csak akar és még bűntudata sem kell, hogy legyen emiatt. Ráér a nap második részét a családjára áldozni, addig is inkább pihenjen, olvasgasson és foglalkozzon önmagával!

Rák (VI. 22–VII. 22.)

Hétvége van és az időjárás is kedvező ahhoz, hogy ezt a napot a szabadban töltse a családjával. Ne gondolkodjon sokáig, hamar sötétedik - kerekedjenek fel és induljanak mihamarabb útnak!

Oroszlán (VII. 23–VIII. 23.)

Nemrég valakinek megígérte, hogy ott lesz a bajban és az illető számíthat majd önre. Elérkezett a pillanat, amikor bebizonyíthatja, hogy nem beszélt a levegőbe. Kitartás, nem lesz könnyű!

Szűz (VIII. 24–IX. 23.)

Lázasan készül az esti összejövetelre, szeretne nagyon kívánatos lenni, hiszen ott lesz az is, aki érdekli önt. Ne legyen visszahúzódó, mutassa meg mindenkinek, hogy tele van élettel és energiával!

Mérleg (IX. 24–X. 23.)

Meggyűlhet a baja a gyermekeivel, főként akkor lesz tanácstalan, ha az előző kapcsolatából születtek a csemetéi. Gondoljon önmagára is, hiszen a gyerekek majd nagyon hamar felnőnek

Skorpió (X. 24–XI. 22.)

Ma olyan dolgokat mond ki, amelyek már régen nyomták a szívét. Ettől végre megkönnyebbül, ám a családja részéről lesz, aki elítéli. Próbáljon meg nem törődni a kritikákkal, hiszen ez a maga élete!

Nyilas (XI. 23–XII. 21.)

Ha megcsalták, felejtse el a könnyeket, ott sírjon, ahol senki sem látja. Aki menni akar, annak segíteni kell csomagolni – tartja a mondás, s majd meglátja, hogy ez mennyire igaz! Őrizze meg a büszkeségét!

Bak (XII. 22–I. 20.)

Az ünnepekkel kapcsolatos teendők kerülnek terítékre, s ön egyáltalán nem ért egyet a családtagjaival. Nem kell rögtön az asztalra csapni, hiszen a szép szóból is értenek a rokonai, sőt!

Vízöntő (I. 21–II. 20.)

Egy pofonegyszerű dolgot próbál elmagyarázni az egyik családtagjának, s mivel nem sikerül, kijön a sodrából. Legyen türelmesebb, alkalmazkodjon, próbálja mások szemén keresztül látni a közelgő ünnepet!

Halak (II. 21–III. 20.)

Nem sokára hálát ad a sorsnak, hogy lemondta a ma esti randevút, hiszen az illetőről olyan dolgok derülnek ki, amelyek alaposan megdöbbentik. Más is fogott már mellé, ne keseregjen!

Szeretné tudni, mit hoz a jövő?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!