Horoszkópok

2012.11.17. 23:01

Napi horoszkóp - A Vízöntő nagy sikert fog aratni

A Skorpió életkedve visszatér, a Szűz szakítson időt a családjára és a barátaira.

Vas Népe

Kos (III. 21–IV. 20.)

Álmai netovábbja lehet egy kastélyban eltöltött szabadság. A vakáció idején is elvárja azt, hogy felnézzenek Önre, hogy csodálják – és ez szinte gyógyír a lelkének. Az ötcsillagos hotelben is talál kivetnivalót.

Bika (IV. 21–V. 20.)

Jó volna, ha most már végre színt vallana. Ha végre kertelés nélkül megmondaná neki, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve, Ön is megkönnyebbülhetne. És ez nem kegyetlenség, ez csupán józan előrelátás.

Ikrek (V. 21–VI. 21.)

Hajlamos arra, hogy mindent apró darabokra szedjen, de összerakni már nem tudja. Az eseményeket is így boncolgatja. Ez önmagában nem volna baj, ha a közben zajló eseményekre is szentelne egy kis figyelmet.

Rák (VI. 22–VII. 22.)

Elérkezett ahhoz a ponthoz, hogy elege van mindenből. Fütyül a sokat emlegetett hivatástudatra. Ha teheti, délután lógjon el a munkahelyéről és járjon egyet a friss levegőn, meglátja, holnapra elmúlik.

Oroszlán (VII. 23–VIII. 23.)

Nincs mese, ismét a ringbe kell szállnia. A kemény küzdelem ugyan nem az Ön kenyere, mégis neki kell gyürkőznie ennek a kellemetlen feladatnak is. Az Ön segítsége nélkül ugyanis elúszik a nagy lehetőség.

Szűz (VIII. 24–IX. 23.)

Büntetlenül nem lehet állandóan feljebb srófolni a teljesítményeket. Bár a szervezete most kivételesen jól bírja a szédületes iramot, már mutatkoznak az elfáradás jelei. Szakítson időt a családjára, barátaira is.

Mérleg (IX. 24–X. 23.)

Ma semmi sem sikerül Önnek. Melléfog mindenben, amihez csak nyúl. Ahhoz, hogy ne herdálja el egyetlen nap alatt sok-sok év munkáját, jobban teszi, ha valaki másra bízza a mai napra előjegyzett ügyeinek az intézését.

Skorpió (X. 24–XI. 22.)

A Skorpiók igazi hangulatemberek. A kedélyük szinte pillanatonként változik, és állandóan a szélsőségek között ingadozik. Tegnap még mélyponton érezte magát, mára már visszatér az életkedve.

Nyilas (XI. 23–XII. 21.)

Kis bátorsággal önmaga bírája lehet egy olyan hiba megítélésében melyet korábban követett el. Ez egy cseppet se ingassa meg önmaga megítélését illetően. Próbáljon példaszerűen viselkedni. Nem fogja megbánni.

Bak (XII. 22–I. 20.)

Parfümillat, idegen hajszál a partnere ingjén, túl sok ez ahhoz, hogy jól érezhetné magát. Egészégi és munkahelyi problémái megoldódni látszanak, az érzelmi életével kapcsolatban azonban nem ilyen rózsás a helyzet.

Vízöntő (I. 21–II. 20.)

Még ez a nap is hoz az Ön számára izgalmakat, pedig most igazán nem lehet panasza a csillagok állására. Erején felül vállal szerepet egy közéleti esemény megrendezésében, mely végül nagy sikert arat.

Halak (II. 21–III. 20.)

Üres a kassza? Jó lenne, ha az ifjú generációból sokan elgondolkodnának. Aki úgy gondolja, valamely munka méltóságán aluli, még nem tudja, mit meg kell tenni azért, hogy a munkahelyén esetlegesen előbbre léphessen.

 

Szeretné tudni, mit hoz a jövő?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!