Horoszkópok

2016.07.15. 17:59

Napi horoszkóp - Ma egy nagyon érdekes találkozás áll a Skorpió előtt

Nézze meg, mit ígérnek Önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Valódi hatalmi játszmákat kellett megélnie a munkahelyén, amik igencsak megviselték. Most itt a hétvége, ne is gondoljon a múltra, pihenje ki magát, hogy előre tudjon tekinteni.

Bika (április 21.–május 20.) – Nagyon szép dolog, hogy elvei vannak, amikhez mindig is tartotta magát. Vajon akkor is megéri ezek szerint élnie, cselekednie, ha az előrejutása múlik rajta? Gondolja át!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Az elmúlt napok hajtása után kis nyugalomra vágyna, amit meg is fog kapni, de nem a nap elejétől. Délelőtt még sok feladata lesz, amiket el kellene látnia, hogy nyugodt lehessen.

Rák (június 22.–július 22.) – Úgy tűnik, hogy végre egyenesbe került anyagilag, amihez az egyik barátja is nagyban hozzájárult. El ne felejtse megköszönni az illetőnek azt, amit magáért tett a nehezebb időkben!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Ma fel kell ismerni, hogy mikor kell teljes mellszélességgel kiállni, és megvédeni az igazát, és mikor kell inkább visszavonulót fújni szépen csendben.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Végre új kihívásokat talált magának a munkájában, ami új értelmet is adott a karrierjének. Látja, mennyire fontos, hogy időről-időre meg tudjunk újulni.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Szeretne mindent kézben tartani, és ez ideig-óráig menni is fog, de lehetetlen lesz az egész hétvége folyamán egyedül fenntartani a rendet. Muszáj valakit bevonnia!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ma egy nagyon érdekes találkozás áll ön előtt, ami meghatározza majd az egész hétvégének a hangulatát. Hozza a legjobb formáját, és mindenekelőtt saját magát!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Hullámvölgyek mindig vannak, és nem az mutatja meg, milyen erős jellem, hogy hogy viselkedik, amikor a csúcson van, hanem az, amikor a padlón.

Bak (december 22.– január 20.) – Most minden lehetőség adott ahhoz, hogy elérje, amit szeretne. A kérdés csak, hogy elég bátor-e ahhoz, hogy elvegye, amire olyan régóta vágyik már.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Kisebb bosszúságok nehezítik majd a napját, de kellő humorérzékkel ezeket szinte észre sem veszi. A baj akkor kezdődik, ha túl sokat képzel a dolgok mögé.

Halak (február 21.– március 20.) – Megtanulhatná végre kicsit jobban is beosztani a pénzét, mert folyton kifolyik a kezei közül. Még csak hónap közepe van, de már a persely aljáról kapargat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!