Horoszkópok

2017.01.25. 16:17

Napi horoszkóp - A Halak ne hagyja, hogy összecsapjanak a feje fölött a hullámok

Az Oroszlánnak sem telik gondtalanul a napja, ráadásul a környezetében is sokan idegesek.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - A mai nap lelassulnak az események, használja ki az időt és tervezze meg a közeljövő feladatait. Új ismeretség melengetheti fel a szívét, talán komolyabb kapcsolat is lehet a dologból

Bika (április 21.-május 20.) - Elkeserítik az állandó viták, amelyeket mostanában a párjával folytat. Törekedjen a békére, legyen kedvesebb a szokásosnál, hátha ezzel a párját is jobb belátásra bírja!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ön találékony, kreatív és rendkívül megbízható munkatárs. Ezt pedig végre a főnökei is észreveszik. A riválisai, bárhogy is próbálkoznak, képtelenek kiütni a nyeregből.

Rák (június 22-július 22.) - Felenged a fagy kedvese és ön között, és sikerül megtalálniuk a közös hangot. A baj csak az, hogy most meg idejük nincs a romantikára. Próbáljon egy finom vacsorával kedveskedni neki!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Önnek sem telik gondtalanul a napja, ráadásul a környezetében is sokan idegesek. A legrosszabb, amit tehet, ha kapkodni kezd - inkább tervezzen kevesebbet a mai napra.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ha a karrierjében való előrejutáson töri a fejét, akkor a női főnökökre most jobban alapozhat, mint a férfiakra. A segítség néha onnan jön, ahonnan nem is várat volna

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Apróságokból nem kell nagy bajt kavarnia. Legyen higgadtabb és vegye elő humorérzékét. Szereti önt a társa, ezt tartsa észben, mielőtt nekiugrana apróságok miatt!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Úgy érzi, ön viseli a terhek nagy részét, de ez így nem mehet tovább. Üljön le egy építő jellegű beszélgetésre a családjával. Néha nem árt, ha kissé megemeli a hangját....

Nyilas (november 23.-december 21.) - Fontos, hogy jól megszervezze napi programját. Mintha a munkahelyi káosz nem lenne elég, délután még egy kisebb magánéleti problémát is meg kell oldania.

Bak (december 22.- január 20.) - Ingerült hangulat fogadja a munkahelyén, sajnos a békét fenntartani majdnem lehetetlennek látszik. Senki sem enged a maga igazából. Meg se próbáljon egyezséget kötni...

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Minden lesz ez a nap, csak egyszerű nem Tervezze meg a következő napok feladatait. Egyik családtagja padlóra kerül. Úgy nyújtson neki segítséget, hogy ne érezze bántónak.

Halak (február 21.- március 20.) - Ne hagyja, hogy összecsapjanak a feje fölött a hullámok. Keressen egy beszélgetőtársat, most szüksége van arra, hogy megoszthassa másokkal az érzéseit.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!