Horoszkópok

2017.06.09. 16:05

Napi horoszkóp - A Nyilas túlpörgeti magát, próbáljon meg lassítani

Az Oroszlán legyen ma jól öltözött, fitt és vegyen részt az összejövetelen, amire hívják

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold ma délután már a Bak jegyében folytatja útját. Nagyon izgalmasnak ígérkezik a hétvége! Csodálatos élményekben lesz része, olyan emberekkel találkozik, akik nagyra értékelik önt.

BIKA (április 21.-május 20.) - Ma a sűrű programok mellett is szánjon időt egy kis elmélkedésre, relaxációra. Fontos felismerései lehetnek, de csak akkor, ha sikerül magában újra megtalálni a nyugalmat!

IKREK (május 21.-június 21.)- A Hold kora délután már a Bak jegyében fog állni, a Merkúr viszont maradt az Ikrek jegyében. Ma eléri mindazt, amire vágyakozik romantika, boldogság és egy régi nagy vágya ügyében.

RÁK (június 22.-július 22.) - Új információt hall. Legyen kész a cselekvésre az újdonságok hatására, és élvezze a változást! Felfokozottan keresi az örömöket, ami nem baj, de próbálja megőrizni józan ítélőképességét.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Legyen ma jól öltözött, fitt és vegyen részt az összejövetelen, amire hívják. Ne húzódjon a háttérbe, hiszen kisugárzása vonzó, magával ragadó. Ha ön egyedülálló, ma megismerkedhet valakivel.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- Ön szereti, ha kézzelfogható eredménye van a munkájának, és valószínűleg pihentetőnek találja, ha gyakorlatias feladatokkal foglalkozhat. Rendezze át az otthonát!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A Vénusz és a Mars kedvezően kapcsolódnak egymáshoz. Most remekül szót ért az ellenkező nem tagjaival, és a kisugárzása még erősebb, mint máskor.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- Kissé érdektelennek látszik ez a nap. Hagyjon magának időt, ne stresszelje magát, csupán azt intézze el, ami nem tűr halasztást. A háztartással sem kell ma annyit foglalkoznia.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Túlpörgeti magát, próbáljon meg lassítani és akkor a felgyülemlett energiáit remekül tudja hasznosítani. Mámorító érzelem keríti hatalmába, ne álljon ellen!

BAK (december 22.- január 20.) - Ma adódhat egy olyan helyzet, amikor muszáj színt vallania egyik ismerősének. Lehet, hogy eddig próbálta elkerülni ezt a kínos szituációt, de most nincs mese, muszáj kinyilvánítania a véleményét.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Talán arra számított, hogy nyugodt hétvégéje lesz, de az események alaposan felülírják a terveit. Remekül fog szórakozni! Ma minden lehetséges, különleges dolgok történhetnek.

HALAK (február 21.- március 20.) - A Hold a Bak jegyében áll, ez jó hatással van önre. Ismét szilárd talajt érez a talpa alatt, érzi, tudja, hogy a párja szereti. Szervezzenek valamilyen romantikus programot!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!