Horoszkópok

2017.06.07. 15:54

Napi horoszkóp - A Vízöntő környezetében egy kis feszültség uralkodik

Az Ikreknek szívbéli ügyekben viszont szerencséje lehet!

KOS (március 21.-április 20.) - Fontos, hogy nagyon pontos legyen, mert ma minden apró részlet számítani fog. Amit ésszerűen és szakszerűen meg tud majd indokolni, annak lesz nagy sikere!

BIKA (április 21.-május 20.) - A Vénusz már a Bika jegyében áll. Szüksége van valakire, akivel megoszthatja a problémáit, gondjait. Gondolja végig, ki az, akiben igazán megbízhat? Keresse fel az illetőt, ahol megértésre talál!

IKREK (május 21.-június 21.)- A bolygók ma pénzügyi spekulációkat sejtetnek, ám vigyázzon, egyelőre ne akarjon semmilyen szerződést kötni, mert könnyen becsaphatják! Szívbéli ügyekben viszont szerencséje lehet!

RÁK (június 22.-július 22.) - Az érzelmei és a kedélyállapota hullámzóak, egyszer fent, máskor meg lent érzi magát. Ne legyen szigorú másokhoz! Túl magasak az igényei, engednie kellene belőlük.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A Hold készülődik a Nyilas jegyébe. Szerencsés lehet ma, de egy kicsit rámenősebbnek kell lennie a szokásosnál. Nem elég, ha finoman célozgat arra, amit el akar érni - mondja ki őszintén, mi a célja!

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- A Merkúr már az Ikrek jegyében áll, ezért végre elismerik a tehetségét, szorgalmát! Ne legyen túlságosan becsvágyó, sem szigorú. Ne rontsa el a jó kezdeteket.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A Vénusz már a Bika jegyében jár. Ez sok jót jelez a karrierjében, és arra is utal, hogy kapcsolatai ápolásával, vacsorameghívásokkal többre mehet, mint okoskodó konspirációkkal.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- Igaz, hogy rengeteg a teendője, de végre valahogy több örömét leli benne. A megtalált feladat kihívást jelent, és tanulságokkal is szolgál. Van mód a fejlődésre, a továbblépésre.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Este a Hold már a Nyilas jegyébe lép. Nagy változtatást akar életében véghezvinni. Ebben most a csillagok segítségére vannak. Fontos, hogy végiggondoljon alaposan mindent.

BAK (december 22.- január 20.) - Egy előre megbeszélt találkozón érdekes információkhoz juthat. Ne vonakodjon hát elmenni! Ha él a lehetőséggel és hasznosítja a hallottakat, sokat lendíthet a szekerén. Az este szép pillanatokat ígér.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Környezetében egy kis feszültség uralkodik, de ezt apró kis humoros megjegyzéseivel könnyedén feloldja. Önnek fontos, hogy nyugodt, kellemes légkör vegye körül.

HALAK (február 21.- március 20.) - A Hold a Nyilas jegyében áll. Ezzel az otthonnal kapcsolatos dolgok kerülnek az első helyre. Ha van valami, amit meg kell beszélnie a családtagjaival, azt ma elintézhetik!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!