Horoszkópok

2017.07.23. 11:31

Napi horoszkóp - A mérleg foglalkozzon a gyakorlati dolgokkal

Az oroszlán ma a kedvességgel többre megy.

KOS (március 21.–április 20.) –A Hold és a Nap is az Oroszlán jegyében áll. A bolygók szerint a másoktól kapható anyagi javak kérdése lesz terítéken. Lesz egy vitája a kedvesével, amelyben egy közös beszerzésről lesz szó.

BIKA (április 21.–május 20.) –Az otthoni ügyek kerülnek előtérbe, ezen belül is a háztartási kiadások. Váratlanul elromolhat valami, és ha nincs félretett pénze, bizony kölcsön kell kérnie a javíttatásra.

IKREK (május 21.–június 21.)–Ma csak a legszükségesebbekre szorítkozzon, ne keressen nehéz feladatokat. A délután egy érdekes találkozást hozhat, talán egy új munkatárs érkezik, aki rögtön vonzalmat kelt önben.

RÁK (június 22.–július 22.) –Nagy örömöt okoz, hogy egy fontos régi tervét ma véghez tudja vinni. Ezért persze irigyei száma is megnő. Ne foglalkozzon velük, ahogy a keserű megjegyzéseikkel sem.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) –Ön örökké elégedetlenkedik, pedig épp annyi oka lehetne az ujjongásra is, mint a kesergésre. Az igazat megvallva jobban is állna önnek ez a szerep. Higgye el, ma kedvességgel többre megy.

SZŰZ (augusztus 24.– szeptember 23.)– Abból semmi jó nem származik, ha a kollégájával beszéli meg a családi belviszályait. Okos tanácsot nem kap tőle, ellenben könnyen közszemlére kerülhet a szennyes.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.) –A Vénusz az Ikrek jegyében áll, de a Jupiter támadást kap a Plútótól, és ezt egyáltalán nem nevezhetjük a legjobb fényszögnek. A gyakorlati dolgokkal kellene ma foglalkoznia.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)– A Hold az Oroszlán jegyében áll, és más bolygók is támadják a Skorpió jegyét. Számolnia kell a mai napon azzal, hogy nem mindenki fog jó indulattal közelíteni ön felé.

NYILAS (november 23.–december 21.) –A Szaturnusz szemben áll a Vénusszal. Ez a fáradtság érzetét kelti majd önben. Próbálja összeszedni magát, mert ma bizonyítania kell egy nehéz helyzetben!

BAK (december 22.– január 20.) –Egy váratlan lehetőség adódhat ma az életében, aminek köszönhetően hamarosan pénz állhat a házhoz önöknél. Most az egyszer ne akarjon okoskodni, csak ragadja meg a kínálkozó lehetőséget!

VÍZÖNTŐ (január 21. –február 20.) –A Hold az Oroszlán jegyében áll. Megint hajlamos lehet valamilyen téren túlzásba esni. Az evés lehet a legegyszerűbb módja, de a szenvedélyei más irányba is elragadhatják.

HALAK (február 21.– március 20.) –Ön ma nagyon szívesen tanul, és cserél tapasztalatot az önnél idősebbekkel. Jól is teszi, hasznos felismerései lehetnek. Az érzelmi kérdéseket viszont ne ma akarja tisztázni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!