Horoszkópok

2017.07.09. 09:22

Napi horoszkóp - A Mérlegnek ma sikerül megint felpaprikáznia a hangulatát

Szép, de bonyolult szerelmi kalandba csöppenhet a mai napon a Bak.

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold a Vízöntő jegyében áll. Talán ma olyan megjegyzéseket enged meg magának, amivel nagyon felbosszant valakit. Jobb lenne ha inkább a saját feladataira figyelne.

BIKA (április 21.-május 20.) - A Merkúr és a Hold is támadja a Bika jegyét. Ha teheti, ne vitatkozzon a feletteseivel, főleg akkor nem, ha nőnemű az illető! A családban ez az idősebb nőrokonokra vonatkozik.

IKREK (május 21.-június 21.) - A Vénusz már az Ikrek jegyében tündököl, de a Szaturnusz szemben áll önnel. Úgy érezheti magát, mintha ólomsúly nehezítenék a lépteit, állandóan közbe jön valami.

RÁK (június 22.-július 22.) - Rengeteg mély értelmű gondolat fogan meg a fejében, de a társánál egyszerűen süket fülekre talál, bármit is mond. A mai napon egy váratlan találkozás fordulatot hozhat az életébe.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A mai napon annyi sok szeretetet és kedvességet tapasztalhat a környezete részéről, amennyiben már régóta nem volt része. Adja tovább az örömét! Legyen egy-egy jó szava a kollégáihoz, szomszédaihoz.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Vegyes hatások érik ma a Szűz jegyét. Ma jó esélyei lesznek arra, hogy olyan dolgokat véghez vigyen, amiről azt gondolta, soha sem fogja tudni megcsinálni.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Sikerül megint felpaprikáznia a hangulatát. Ennek az a következménye, hogy bolhából ismét elefántot csinál. Mielőbb bármi rosszat mondana, tízig számoljon!

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Jó erőben van. Még ez esetben sem szabad azonban túlvállalnia magát. Ha minden este későig dolgozik, az még az ön végtelennek hitt energiakészletét is végképp lemerítheti.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Eddig háttérből figyelte a munkahelyi csatározásokat. Ma feltámadhat önben is a régi becsvágy. Valóban, ha úgy érzi, hogy valamit ön tud a legjobban, akkor azt tegye is szóvá!

BAK (december 22.- január 20.) - Szép, de bonyolult szerelmi kalandba csöppenhet a mai napon. Ám nem biztos, hogy tartós lesz a dolog, sőt, egy váratlan kalamajka is adódhat a flörtből Talán megjelenik egy féltékeny harmadik is!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - A Hold az ön jegyében jár már. Szerencsés napra számíthat a mai napon, a különös véletlen is az Ön kezére játszhat. Pénzügyekben is jó és pozitív fordulat várható.

HALAK (február 21.- március 20.) - Ne legyen türelmetlen: mindennek eljön a maga ideje. Valamilyen ötletét szeretné pénzre váltani, de eddig nem találta meg ennek az útját, módját. Ne adja fel a keresést!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!