Horoszkópok

2017.07.28. 18:39

Napi horoszkóp - Az Ikrek túl sokat vállalt a mai napra

A Mérleg az utóbbi időben túlhajszolta magát, szüksége lenne regenerálódásra.

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold a Mérleg jegyében áll. Ön nagyon jól érzi magát a bőrében, ám mégis egy kellemetlen szituációban találhatja magát. Ha csak adja alá a lovat, azzal ön is vétkessé válik. Próbálja meg csillapítani a kedélyeket!

BIKA (április 21.-május 20.) - Ma úgy érezheti, mindenki elpártolt öntől. Ez azonban csak az első benyomás. Ha nyitott és kezdeményező, akkor visszahódíthatja a szívüket. Ma minden jó szava visszaszáll a fejére.

IKREK (május 21.-június 21.) - Túl sokat vállalt a mai napra - meghívások, baráti szívesség, családi kötelezettség... túl sok a program egyetlen napba sűrítve! Ha teheti, legalább egy részüket mondja le.

RÁK (június 22.-július 22.) - Ma biztosan szeretettel fordulnak ön felé az emberek, főleg a párja halmozza el bókokkal. Alig várja már, hogy megszólaljon a telefonja, és meghívást kapjon egy baráti találkozóra.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A Nap és a Mars az Oroszlán jegyében áll. Feszült hetet tudhat maga mögött, ma csak pihennie kellene. Egy jó könyv, olvasgatással töltött délután - ez gyógyír lehet a lelkének.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Mély beszélgetések, derű, szeretet - ma csupa szép dologban lehet része! Ha bizonytalan valamiben, hagyatkozzon a megérzéseire. Az értelemnél ma jobb vezetője lehet az érzés.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Az utóbbi időben túlhajszolta magát, szüksége lenne regenerálódásra. A gyógyszerek, vitaminok most csak félmegoldást jelentenek. Valahogy a teljes testét-lelkét kellene kényeztetnie.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - A Hold a Mérleg jegyében áll, ez nagyon kedvez a hétvégi programoknak. Ha vendégeket hív, akkor pompásan fognak szórakozni, de egy családi kirándulás is jó ötlet lehet.

NYILAS (november 23.-december 21.) - A mai bolygóállások kedveznek a szerelemnek! Ma meghódíthatja, akit „kinézett" magának, vagy megerősítheti a kapcsolatát, ha úgy érzi, arra van szükség.

BAK (december 22.- január 20.) - A Mars még az Oroszlán jegyében jár, ez nagyon szenvedélyes energia. Türelmesebbnek kellene lennie a környezetében élőkkel. Az ön nagy akarata miatt némelyek megsemmisültnek érezhetik magukat.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Próbálja egy kicsit fékezni magát, ne szervezze túl a programot! Ha hagy egy kis szünetet, ha képes megállni, és végiggondolni az elmúlt hetek eseményeit, akkor értékes felismerései lehetnek!

HALAK (február 21.- március 20.) - Ma tisztábban látja a dolgokat, mint máskor. Másoknak is jó tanácsokat adhat, de csak akkor, ha kérik. A kéretlenül adott tanács erőszaknak tűnhet.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!