Horoszkópok

2016.11.25. 20:47

Napi horoszkóp - A Bika ma többet morfondírozik magában.

A Bak ma elég sok terhet vállal magára.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Ha maradt bármi munkája is a hétvégére, azt egészen biztosan hamar le fogja tudni, és még arra is marad ma ideje, hogy másokon segítsen. Rendkívül hálásak lesznek érte!

Bika (április 21.-május 20.) - Többet morfondírozik magában, jobban tisztában van az érzéseivel, mint korábban. Ez az állapot fogja segíteni ahhoz is, hogy meglelje az utat a következő feladatig.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Úgy érzi, hogy hiába minden erőfeszítés, hiába a plusz munka, a kitartása, most minden oda. Higgye el, néha el kell buknunk ahhoz, hogy megleljük a helyes irányt!

Rák (június 22-július 22.) - Minél kevesebb konfliktussal kellene átvészelnie a napot, ami nem lesz könnyű, mivel igen rossz hangulatban van már napok óta. Több vitás helyzet is kialakulhat. Kitartás!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Minden feltétel adott ahhoz, hogy nagyot alkosson, csak jobban kellene bíznia saját magában. Igenis, sokat letett már az asztalra, járjon emelt fővel!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Elég az udvariasságból, a másoknak tett szívességekből! Álljon végre a sarkára, és nézze a saját boldogulását, mint ahogy mindenki más is teszi!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Ne feledje, hogy az új utak új lehetőségeket rejtenek. Mindenki az lehet, ami csak lenni szeretne. Nevezze meg a célt, a hozzá vezető utat, és tegyen meg mindent, hogy elérje!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Most, hogy eltűnt az újdonság varázsa, már igencsak más a helyzet. A szürke, egy hangú napok közepette kell újra, és újra motivációt találnia. Ez pedig valóban nem könnyű.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Keresve sem találhatna jobb alkalmat a hétvégénél arra, hogy végre kicsit összefusson a barátaival, akiket olyan régen látott. Meglátja, remekül érzik majd magukat!

Bak (december 22.- január 20.) - Elég sok terhet vállalt magára, és ezeket többnyire egytől-egyig remekül is oldotta meg. Talán itt lenne az ideje egy kis pihenésnek, hogy újra erőre kapjon!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Senki nem vitatja a tehetségét abban, amit csinál, azonban a motivációjával már akadnak gondok. Újra meg kellene találnia magában a tüzet, a lelkesedést!

Halak (február 21.- március 20.) - Végre alkalma nyílik teljesen új módszereket kipróbálni, ráadásul úgy, hogy nem nyomja a felelősség a vállait. Nem ártana maximálisan kihasználni ezt a lehetőséget!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!