Horoszkópok

2012.11.15. 23:12

Napi horoszkóp - A Kos készülhet a hétvégi pihenésre

A Bikára kellemes utazás vár a hétvégén, Az Oroszlán ha teheti, pihenjen.

Vas Népe

Kos (III. 21–IV. 20.)

Végre itt a hétvége, ez önnek már majdnem olyan, mintha szombat délután lenne. Kifejezetten jó a közérzete, készül a pihenésre, közben nem felejti el, hogy valakinek megígért valamit, amit ma teljesítenie kell.

Bika (IV. 21–V. 20.)

Egy kellemes utazást tervez a hétvégére, amelytől tart egy kicsit. Azt valójában ön sem tudja, hogy miért. Amennyiben családostól kel útra, gondoljon a legkisebbekre is, így nem érheti meglepetés.

Ikrek (V. 21–VI. 21.)

A családi légkört nem éppen a béke jellemzi, pedig ön tényleg mindet megtett annak érdekében, hogy békében töltsék együtt a mai napot. Ez van, most már nem tud mit tenni. Holnap jobb lesz, csak pihenje ki magát!

Rák (VI. 22–VII. 22.)

Harcias viselkedés jellemzi a mai napon, pedig inkább meghátrál a konfliktus elől, mint zűrzavart okozzon, amelynek a közepében éppen ön áll. Tartson ki az elvei mellett, melátja, megéri!

Oroszlán (VII. 23–VIII. 23.)

Sokáig alszik, lustálkodással tölti a délelőttjét, így igazán jól érzi magát, hiszen végre senki sem mondja meg önnek, hogy mit csináljon. Ha kedve van, akkor folytassa így a napot, olvasson, pihenjen.

Szűz (VIII. 24–IX. 23.)

Jól indul a nap, ám kellemetlen meglepetés éri: váratlanul állítanak be a rég látott rokonai. Most már nincs visszaút, próbálja meg eljátszani, hogy örül a látogatásuknak. Lehet, hogy végül jól is érzi majd magát.

Mérleg (IX. 24–X. 23.)

Elege van a családjából, a rokonaiból és a barátaiból is. Eljött az a nap, amikor szeretne egyedül lenni, hogy átgondolja, hogyan tovább. Ne féljen, ezt mindenki meg fogja érteni! Néha mindenkinek kell egy kis magány.

Skorpió (X. 24–XI. 22.)

Rég nem érezte ilyen jól magát, fantasztikus hétvége vár önre. Amennyiben szülő, akkor gyermekei fognak nagy meglepetéssel szolgálni, ha szingli, akkor a szerelem talál önre. Élvezze ki minden pillanatát!

Nyilas (XI. 23–XII. 21.)

Kifejezetten passzív, nem óhajt részt venni semmilyen baráti vagy családi rendezvényen. Szívesen van egyedül, elmélkedik, emellett olvasással és alvással tölti a nap nagy részét.Nehogy megbántson ezzel valakit!

Bak (XII. 22–I. 20.)

Hosszú volt ez a hét. A reggeli robot után már alig várja a délutánt, hogy ismét pihenőre térhessen. Semmi kedve háziasszonyt játszani, még kevesebb indíttatást érez ahhoz, hogy kimozduljon otthonról.

Vízöntő (I. 21–II. 20.)

A partnere kíméletesen igyekszik közölni önnel, hogy semmi kedve a családi összejövetelhez. Ne erőltesse őt, inkább fogadja el a döntését, anélkül, hogy szemrehányást tenne neki.

Halak (II. 21–III. 20.)

Sajnos akarja vagy sem, nincs választása: kénytelen a partnere családjához igazodni, ha nem akar ott veszekedést. Jobb, ha nem veszi zokon a kötelező programot, úgy könnyebben telik az idő.

Szeretné tudni, mit hoz a jövő?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!