Horoszkópok

2012.05.16. 22:01

Napi horoszkóp - A Mérleg gondjait ''elfújja a szél''

A Halak kapcsolódjon ki, a Bak előtt ma új távlatok nyílnak meg.

Vas Népe

Kos (március 21-április 20.)
Keresse a békét és ne akarjon mindenáron konfrontálódni. Önt időnként inspirálják a konfliktusok, ugyanakkor ezzel elveszítheti a barátait, és ellenséges légkört teremt önmaga körül.

Bika (április 21-május 20.)
Kicsit nagyobb gondot kellene fordítania a külsejére. Ez a nő és a férfi Bikákra is vonatkozik. Mostanában elég lompossá vált, nem nagyon törődik önmagával, pedig ez hiba.

Ikrek (május 21-június 21.)
Kezd belefáradni a hétbe, pedig még nem ért véget. Tervezzen be a hétvégére egy nagyobb lustálkodást, vagy bármi olyan programot, ami eltereli a figyelmét a hétköznapi gondokról.

Rák (június 22-július 22.)
Ne ragaszkodjon makacsul a terveihez, ha azokat szinte lehetetlen megvalósítani. Ma hallgasson a barátaira, családtagjaira, és lássa be, ha esetleg tévedett. Még nem késő, hogy változtasson.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)
Eluralkodhat a gondolatain a bizonytalantól való rettegés. Attól is tarthat, hogy pénz nélkül maradhat. Spóroljon, persze, de ne hagyja, hogy megmérgezze a napjait a félelem.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)
Akármi történik is ma, próbálja humorral és derűvel fogadni. Minden nehézségen átsegítheti az optimizmusa. A jó kedélyű emberek ráadásul másokat is vonzanak.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)
Ez a nap sokkal jobban alakulhat, mint amilyennek előre gondolta. Amitől tartott, az hamar és megnyugtatóan megoldódik. Mintha minden gondját elfújná a szél.

Skorpió (október 24-november 22.)
Hagyjon másokat is szóhoz jutni, és ne akarjon mindenkit nevelni. Különben sem bizos, hogy mindenben önnek van igaza, bár szereti ezt hinni. Ne szívja el a levegőt mások elől!

Nyilas (november 23-december 21.)
Egy váratlan találkozás vagy telefonhívás felboríthatja ma a terveit. Ha kap egy meghívást, ne utasítsa vissza, mert minden bizonnyal valamilyen kellemes dolognak a kezdete lesz.

Bak (december 22-január 20.)
Minden aggodalma pillanatok alatt szertefoszlott, új távlatok nyíltak meg ön előtt. Ne aggódjon a jövő miatt, hiszen vannak jóakarói, akik vigyáznak önre, egyengetik az útját.

Vízöntő (január 21-február 20.)
Meglepetésben lehet ma része, történhet valami, ami megváltoztatja a terveit. Mielőtt azonban döntene, fontolja meg alaposan a lehetőségeit és az esetleges következményeket.

Halak (február 21-március 20.)
Ideje lenne egy kis kikapcsolódásnak, egy utazásnak, vagy bárminek, ami színt visz az életébe. Jó lenne, ha elmenne néha otthonról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!