Horoszkópok

2012.05.17. 22:01

Napi horoszkóp - A Rák mesés napra számíthat

A Bika utazzon el hétvégén, a Nyilas meditáljon!

Vas Népe

Kos (március 21-április 20.) 
Nehezen indulhat a napja, de tartsa önben a lelket az, hogy mindjárt itt a hétvége. Muszáj azonban ma még erőt vennie magán, hiszen számos megoldandó feladat várhatja. Ébredjen fel!

Bika (április 21-május 20.) 
Arra vágyik, hogy kicsit kiszakadhasson a mindennapi rutinból, valami érdekes történjen önnel. Ha teheti, utazzon el a hétvégére, vagy legalább menjen el valahova szórakozni.

Ikrek (május 21-június 21.) 
Álmodozni szabad, de ne hagyja, hogy a vágyai legyűrjék a valóságot. Ne veszítse el a realitásérzékét, mert abból baj lehet. Szerelmi ügyekben főleg próbáljon ésszerűen viselkedni.

Rák (június 22-július 22.) 
Mesés napra számíthat, minden a tervei szerint alakulhat. Felszabadult lehet, boldog és vidám, mint amilyen már régen nem volt. Ehhez azonban az is kell, hogy rendezzen egy régóta húzódó ügyet.
 
Oroszlán (július 23-augusztus 23.)  
A közeledő hétvége jó hatással lehet a hangulatára. Tervezzen be egy kirándulást, lehetőleg minél több időt töltsön a szabadban, ha teheti, kertészkedjen is. A természet jót tesz önnek.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Egy váratlan kiadás időlegesen megnehezítheti az életét és gondokat okozhat, de talán nemsokára egyenesbe jöhet. Addig is gondolja át, hogyan tudna még jobban spórolni.
 
Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Történhet valami váratlan ma az életében, ami érzelmileg egy kicsit megzavarhatja. Van a múltjában valami, amin még nem jutott teljesen túl. Gondolja át és próbálja lezárni.

Skorpió (október 24-november 22.)  
Figyelmetlenebb lehet ma a szokásosnál, és ez nem tesz jót a munkájának. Próbálja kiiktatni a zavaró gondolatokat, és csak arra koncentráljon, ami fontos. Nevelje önmagát.

Nyilas (november 23-december 21.) 
Időnként szükségünk van arra, hogy a lelkünkkel is foglalkozzunk, önnek sem ártana. Figyeljen befelé, meditáljon, vonja ki magát a nyüzsgésből egy kis időre.

Bak (december 22-január 20.) 
Ha teheti, ne végezzen semmilyen házimunkát a hétvégén. Ma tegye meg, amit feltétlenül muszáj, és a hétvégén kapcsolódjon ki. Biciklizzen, túrázzon, mozogjon a szabadban.
 
Vízöntő (január 21-február 20.) 
Jobban kellene ápolnia a baráti kapcsolatait, mert enélkül elszigetelődhet. Ne csak a munkával foglalkozzon, nyisson az élet más dolgai felé is. Szórakozzon, menjen moziba, színházba.

Halak (február 21-március 20.) 
Ha úgy érzi, hogy magányos, annak ellenére, hogy van társa, akkor próbálja megbeszélni vele a gondolatait. Még nem késő rendbe tenni a kapcsolatukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!