Horoszkópok

2016.11.24. 16:24

Napi horoszkóp - A Szűz csakis a kemény munkában hisz

A Ráktól ma valaki a segítségét kéri egy bonyolult ügyben.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Most az érzelmei lesznek igazán középpontban, miután valaki kicsit megbolygatja a szerelmi életét. Talán nem is baj, hogy felkavarták az állóvizet.

Bika (április 21.-május 20.) - A kínálkozó új lehetőséget ki kell használnia, hogy a maximumot tudja nyújtani. Ez egy nagyon nagy kiugrási esély!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Több gond is nyomasztja jelenleg, de szerencsére ezek apróbb bajok, hamar kezelhetők. Sőt, ha rájuk szánja ma az idejét, akkor egy nap alatt végezhet is velük!

Rák (június 22.-július 22.) - Valaki a segítségét kéri egy bonyolult ügyben, nem tudja, hogyan álljon hozzá. Nem szeretne tanácstalannak tűnni, ezért hozzálát, lesz, ami lesz alapon.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Izgalmakat keres, szemben párjával, aki inkább lehorgonyozna egy állandó partner mellett. Ha nem egyek a céljaik, hiába minden erőfeszítés.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ön csakis a kemény munkában hisz, és abban, hogy előbb-utóbb az ember megkapja a lehetőséget.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Kezdetben lelkes volt valami miatt, de mostanra alábbhagyott a kedve. Fel a fejjel, jön egy másik lehetőség!

Skorpió (október 24.-november 22.) - A kisujjából kirázza a kötelező feladatokat, és temérdek ideje marad még így is. Csak magán múlik, mihez kezd a szabadidővel.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Olyan vitába keveredett, amiből nem látja a kiutat. Minél inkább próbálja bizonyítani az igazát, annál mélyebbre süllyed benne.

Bak (december 22.- január 20.) - Valaki bődületesen rossz tanácsot adott, ön pedig beugrott. Vakon bízott benne, és most törheti a fejét, hogy mi legyen. Meglátja, rendbe jön minden!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A szerencse ma teljesen az ön pártját fogja majd, és ezt ki is használja. Nagyot lép előre, és még talán a tervezettnél is mesz-szebbre juthat most!

Halak (február 21.- március 20.) - Az utóbbi időben nagyot változott az élete. Azonban ez a fordulat nem hozta meg a remélt örömöt. Most újabb váltáson töri a fejét.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!