Horoszkópok

2017.06.11. 08:36

Napi horoszkóp - A Vízöntő ma a fontos találkozót próbálja meg más időpontra áttenni

A Skorpió ne riadjon vissza az őszinte önvizsgálattól!

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold a Bak jegyében áll együtt a Plútóval. Erős érzések keríthetik hatalmukba, nagy szenvedéllyel reagál a hétköznapi szituációkra is. A párkapcsolata most várhatóan heves.

BIKA (április 21.-május 20.) - Tartózkodjék az értelmetlen féltékenykedéstől, vagy túlzottan birtokló magatartásról és a manipulatív taktikáktól- most hajlamos lesz erre, pedig ez általában nem jellemző önre.

IKREK (május 21.-június 21.) - Ma a pénzkereső képességét nagyban befolyásolja majd a partnere. Lehet, hogy most olyan munkát is el kell végeznie, amihez nem igazán fűlik a foga, de anyagilag biztosan megéri.

RÁK (június 22.-július 22.) - Ma olyan emberekkel kerülhet meglepően közeli kapcsolatba, akik nagyon más gondolkodásúak, mint ön. Társaságukban mégis jól érzi magát, bár nem értenek egyet önnel mindenben.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Az önből vagy másokból áradó intenzív érzelmek hatalmi harcokba vagy erős érzelmi manőverekbe torkollhatnak ma. Az eredmény sem tetszetősnek, sem kellemesnek nem nevezhető.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - A bolygók ma megadhatják a kezdő löketet az önelemzéshez, ami - jóllehet - nem lesz ínyére való, de mindenképpen hasznára válik. Egy bizalmas beszélgetés sokat segíthet.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A Hold a Bak jegyében áll együtt a Plútóval. Ha eddig megpróbálta érzelmeit elrejteni, vagy nem venni róluk tudomást, akkor azok most ellenállhatatlan erővel fognak felszínre törni.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Ne riadjon vissza az őszinte önvizsgálattól! Ma értékes felismerései lehetnek, ha szembe mer nézni a problémákkal. Ön ennek amúgy is a „nagymestere”.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Tartózkodjék attól, hogy vitába keveredjen üzletfeleivel, jegyesével, barátaival vagy házastársával, mert a Plútó ma csak felesleges perpatvarokat zúdítana a nyakába.

BAK (december 22.- január 20.) - A Plútó hatására ma minden kommunikációval kapcsolatos ügye zátonyra futhat: félreértések, megfeneklett párbeszédek jellemzik a mai napot. Nem baj, ha egy kicsit kerüli mások társaságát.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - A fontos találkozókat próbálja meg más időpontra áttenni. Fáradságos napnak ígérkezik a mai. Próbáljon ma minél többet pihenni, és töltse a szabad idejét a barátaival.

HALAK (február 21.- március 20.) - Csak a legszükségesebbekkel törődjön, és a fontos intéznivalókat halassza máskorra. Kissé komor lehet a hangulata, tegyen egy nagy sétát a természetben. Este pihenjen le minél előbb!











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!