Horoszkópok

2017.05.04. 13:56

Napi horoszkóp - Az Oroszlánt váratlan stresszhelyzetek akadályozhatják

Az Ikrek nyugodalmas napra számíthat.

KOS (március 21.-április 20.) - Jó volna, ha szert tudna tenni végre egy kis önbizalomra. Szüksége is lehet rá, hiszen számos kihívás vár önre a mai napon. Talán csodálkozik, de ma akár még állásajánlatot is kaphat.

BIKA (április 21.-május 20.) - Szorgalmának és összeszedettségének is köszönheti, hogy a mai napon végre teljesen átadhatja magát a lazításnak. Bár önben még buzogna a munkavágy, azért inkább lassítson!

IKREK (május 21.-június 21.) - Nyugodalmas napra számíthat a mai napon. Valószínűleg a munkájával is hamarabb végez, ezért minden lehetősége adott, hogy egy kicsit megnyújtsa ezt a hétvégéjét.

RÁK (június 22.-július 22.) - Gondjai lehetnek a kockázatos döntésekkel. A mai napon inkább még ne hozzon hát fontos dolgokban döntést, és attól is óvakodjon, hogy másokat nyíltan megítéljen.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Váratlan stresszhelyzetek akadályozhatják önt időről-időre, noha mindent megtesz azért, hogy céljai megvalósuljanak. Néha azonban célravezetőbb, ha egyszerűen hagyja, hogy megtörténjenek a dolgok.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- A Hold már az ön jegyében jár. Ügyesen össze tudja hozni a megfelelő embereket egy fontos beszélgetéshez. Azonnal megtalálja a szükséges kapcsolatokat.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Ön könnyen teremt új kapcsolatokat kedves természetére már maguktól felfigyelnek az emberek. A művészetek terén is érhet el sikereket. Egy mecénás ma biztosan a horgára akadhat.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- Tudomásul kellene vennie, hogy kevesebb energiát kap a bolygóktól, mint amennyire szüksége lenne. Vissza kellene vonulnia egy kis időre. Csökkentse a munkáját.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Ma szerencsésebb lehet ott, ahol felmérik tudását, szakmai hozzáértését. Az állásinterjúkon is tarolhat, vagy egyszerűen bebizonyítja a jelenlegi munkahelyén, hogy jó helyen van.

BAK (december 22.- január 20.) - A Hold a Szűz jegyében áll. Ma többet kellene törődnie az egészségével: igyon sokkal több folyadékot, és egyen kevesebb szilárd táplálékot. Próbálja ki a frissen préselt zöldség leveket és a salátákat.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Kedvez a mai nap a komoly beszélgetéseknek, most tető alá hozhatja egy fontos tervét. Legyen éber, új információk birtokába juthat, amelyekkel komoly pénzt kereshet!

HALAK (február 21.- március 20.) - Ma biztosan nem fog unatkozni, sok lesz ez a nap az ön számára. Muszáj lesz a költekezésben önfegyelmet gyakorolnia, ha nem akar komoly veszteséggel számolni.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!