Ikervár

2015.11.29. 12:58

Taroltak az Ikervári elődöntőről érkezett gyerekek az országos versmondó versenyen

„Ikervárról egyenes út vezet az országos döntőbe” Ezzel a mondattal pozicionálja rendezvényét az Ikervári Művelődési Ház.

Civil Tudósítónktól

Az idén kilencedik alkalommal rendezték meg az Ikervári Versünnepet, amely a Regösök húrján országos vers – és prózamondó verseny regionális válogatója is egyben. Az országos döntőre november 28-án került sor a Fővárosi Művelődési Házban. Az ikervári elődöntőről négy Vas megyei és egy Zala megyei tanuló került az ország legjobbjainak gálájára. Ebben az évben a "Regösök" versenyére ráépült a Kaleidoszkóp Versfesztivál kiegészítő rendezvénye a KaleidoszKÓPIA, így a résztvevők automatikusan szerepeltek annak versenyprogramjában, is. A zsűri KaleidoszKÓPÉ díjakat is kiosztott a "Regösök húrján..." elismerései mellett.

Versmondók és felkészítők. Pástiné B. Gabriella, Nagy Johanna Csenge, Bíró Stefánia, Baldauf Ábel, Góczán Luca, Vörös Krisztina

Arany minősítést és KaleidoszKÓPIA díjat kapott: Bíró Stefánia - Zichy Antónia Ált. Iskola Ikervár- felkészítő tanár Pástiné B. Gabriella .

Arany minősítést kapott Baldauf Ábel - Nádasdy Tamás Általános Iskola Sárvár- felkészítő tanár Takács Ferenc. Góczán Luca, Gárdonyi Géza Általános Iskola- felkészítő tanár Vörös Krisztina

Ezüst minősítést és Kaleidószkópia díjat kapott Nagy Johanna Csenge - Szeleste – felkészítő tanár Mihály Péterné

Bronz minősítést kapott Németh Fanni - Zalaszentgrót – felkészítő tanár Belinszky Bernadett Judit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!