Iklanberény

2017.07.21. 17:42

Kis falu nagy ünnepe

IKLANBERÉNY Vas megye egyik legkisebb települése is fejlődik: Iklanberény falunapján adták át a beruházásokat.

Cseszkó Tamás

A falunapi ünnepélyes avatón Ágh Péter országgyűlési képviselő, Berényi Pál polgármester, Németh László pápai prelátus, a győri egyházmegye általános püspöki helynöke Fotó: Ohr Tibor

Hivatalosan 51 lakosa van a Vas megyei Iklanberénynek. A település országgyűlési képviselője Ágh Péter, aki Berényi Pál polgármester meghívására érkezett a településre. Két beruházást: a felújított önkormányzati épületet és a közösségi épületet is ünnepélyesen átadták. - Az önök otthona, Iklanberény ismét fejlődött - mondta Ágh Péter. Hozzátette: Magyarország Kormányának és helyi forrásoknak köszönhetően van minek örülni. - A ma átadott fejlesztések az egész közösségnek szólnak. Ezekre tekintve rájöhetünk arra, hogy jelképet hordoznak számunkra. Szimbolizálják a helyiek erejét és azt, hogy a település a jövőben is eltökélt az építkezésben - húzta alá a képviselő. A falunapon egyébként számos program várta az érdeklődőket: közreműködött a Pannon Cigányzenekar, az Őrségi Tánccsoport, a Vidám színjátszó csoport és a Boglya Népzenei Együttes is. Este élő zenével várták a látogatókat a fergeteges hangulatú iklanberényi falunapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!