A hét ingatlana

2023.03.19. 11:30

A hét háza: Táplánszentkereszt csendje és 165 nm-nyi elegancia

A Táplánszentkereszt községben kínált, 89,9 milliós szépség bizonyára mindenkit megfog.

vaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

A tágas telek, a fedett teraszok, a kandalló és sok más apróság a nyugalom és a közösségi élet zálogának tűnik. Lássuk a helyi ingatlan kínálat egyik csodás példányát!

“A Szombathellyel egybenőtt Táplánszentkereszt község csendes mellékutcájában, különleges adottságú családi ház eladó! Az ingatlan egy 2000 m2-es,(20x100 m) telken fekszik. Az összesen 162 m2 alapterületű ház fűtött lakótere 143 m2 (+ a garázs), a fedett teraszok mérete összesen 69 m2 . 

Az épület 2003-ban készült el, YTONG falazattal, thermo vakolattal, műanyag ablakai redőnnyel és rovarhálóval vannak felszerelve, fűtését gáz-cirkó kazán biztosítja, radiátoros hőleadással, hűtő-fűtő klímával kiegészítve. Igény szerint a nappaliban kandalló kiépítésére alkalmas kémény is van. A lakótérben jól elkülönül a nappali tér a hálószobáktól, van külön gardróbszoba, háztartási helyiség, kamra, vendég wc, valamint egy külön bejáratú, iroda (vagy vendégszoba.) 

Méretes fedett teraszai minden napszakban kihasználhatóak. A hátsó teraszról egy lépésre már a strandon vagyunk. A kert egyik ékessége a vízforgatós 4x6 m-es , 1,55 mély római lépcsős medence, de kosárlabdázni vagy grillezni sem kell a szomszédba menni...a területet gyümölcs- és díszfák tarkítják. A ház a szomszédoktól elszeparáltan fekszik, előkertjében látványos dísztó, a garázs előtt térkővel burkolt autóbeállók. Az ingatlanhoz tartozik egy melléképület a hátsó kertrészen, bő vizű fúrt kút és az öntözőrendszer is kiépített.A telek mérete és besorolása további beépítést is lehetővé tesz... [...]”

További izgalmas házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!