Ispánk

2017.02.28. 14:01

Ahol a toronynak nincs árnyéka

Ispánk a világ közepe. Így ismernek bennünket az Őrség szívében, az országban, s a határainkon túl is. Nemcsak azért, mert itt a templomtoronynak nincs árnyéka, s mert a környező településektől egyenlő távolságra terül el községünk, hanem azért is, mert itt mindig történik valami, amivel sikerül középpontba kerülnünk.

Vas Népe

A mi kis falunk a 13. századig visszanyúló történelme során mindig azzal emelkedett ki, hogy összefogással meg tudja tartani eredetét, kultúráját, ápolja hagyományait ebben a rohanó világban.

A farsang, búcsú, falunap, elszármazottak találkozója, nyugdíjasok napja, málésütő verseny, mikulásünnepség, egyéb közösségi foglalkozások kellő színteret adnak összetartozásunknak. Ezekkel szeretnénk az itt lakók és az idelátogatók mindennapjait tartalmasabbá tenni. Ha minél szélesebb körben fogunk össze, teszünk az összetartozás érdekében, azzal többek arcán fakad szüntelen mosoly.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!