Jánosháza

2016.09.23. 10:28

Új ajándék az elismert jánosháziaknak – Bevásárolt az önkormányzat

Jánosháza – Kőre festett emléket kapnak a jövő évi kitüntetettek Jánosházán. Egy helyi kötődésű művész alkotásaiból vásárolt az önkormányzat.

Bakos Ágnes

Szívesen örökít meg jánosházi lakóházakat, utcarészleteket és az Erdődy-Choron-várkastélyt is Bihari Puhl Levente. Különlegessé teszi a képeit az is, hogy milyen felületre kerül a festék.

Fotó Bakos Ágnes

Ugyanis kőlapra, vászonra, kerámiára, fára – gyakorlatilag mindenre fest a művész, realisztikus ábrázolással. A felesége révén jánosházi kötődésű alkotó munkáiból nemrégiben rendeztek kiállítást a művelődési házban – óriási sikerrel. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy az önkormányzat emblémának választott képeket.

– A városi kitüntetettek fognak kapni ezekből – mutatta a hivatalban Kiss András polgármester. Most még egymás mellett sorakoznak a várkastélyt egyedien ábrázoló kövek, majd jövő tavasszal kapják meg a város kitüntetettjei.

Minden évben március 15-én adnak át önkormányzati elismeréseket. Bihari Puhl Leventét pedig várják vissza a művelődési házba egy újabb kiállításra.

Címkék#Jánosháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!